Teknoloji

Vivo Y36 satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Vivo Y36 Satışta! Uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken Vivo Y36, kullanıcıların beğenisine sunuldu. İşte Vivo Y36'nın fiyatı ve detayları! Son olarak Vivo Y36 modeli, ön sipariş kampanyasıyla kullanıcıların beğenisine sunulmuştu

Mobil telefon sektöründe adını gittikçe daha fazla duyuran Vivo, bütçe dostu akıllı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Vivo Y36 modeli, ön sipariş kampanyasıyla kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Bugün itibarıyla Vivo Y36 resmen satışa çıktı. İşte Vivo Y36'nın fiyatı ve özellikleri...

Vivo Y36, giriş-orta seviye telefonlar arasında yer alarak uygun fiyatıyla tüketicilere hitap ediyor. Cihazda güçlü bir performans sunan Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisi bulunuyor. Ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB ile 256 GB depolama seçenekleri sunan Vivo Y36, kullanıcılara geniş bir depolama alanı sağlıyor.

Vivo Y36'ın öne çıkan özelliklerinden biri 6,64 inç boyutunda büyük bir ekran. Full HD+ çözünürlük sunan bu LCD panel, kullanıcılara net ve canlı bir görüntü deneyimi sunuyor. Tasarım açısından da dikkat çeken cihaz, 2.5D kavisli cam ve yuvarlatılmış kenarlarla estetik bir görünüm sunuyor.

Kamera konusunda da iddialı olan Vivo Y36, özçekimler için 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kameraya sahip. Arka tarafta ise 50 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel bokeh ve 2 Megapiksel makro lens olmak üzere üçlü bir kamera kurulumu bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar yaratıcı fotoğraflar çekebilir ve güzel anıları ölümsüzleştirebilirler.

Bir akıllı telefonun vazgeçilmez özelliklerinden biri olan pil ömrü, Vivo Y36'da da ön planda. 5.000 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz, tüm gün süren kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca 44W hızlı şarj desteği sayesinde telefonunuzun daha hızlı şekilde şarj olmasını sağlayabilirsiniz. Vivo Y36, kutudan Android 13 işletim sistemi tabanlı Funtouch OS 13 arayüzüyle çıkıyor.

VIVO Y36 14 TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ!

Vivo Y36 fiyatları ise şu şekilde belirlendi:

  1. Vivo Y36 8/128 GB: 10.999 TL
  2. Vivo Y36 8/256 GB: 11.999 TL

Vivo Y36, Meteor Siyahı, Altın Sarısı ve Deniz Mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bluetooth 5.1, NFC, GPS ve hızlı veri transferi için Type-C bağlantı noktası gibi diğer özellikler de cihazın kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

Performansı ile dillere düşen Redmi K60 Ultra fotoğrafı sızdırıldı!
Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!
Vivo, giriş segmenti telefonu Vivo Y27 5G'yi sessiz sedasız sahneye çıkardı!