Genel

Vodafone 200 milyonluk yatırımla 1.200 mağazayı yeniliyor!

Vodafone Türkiye, 81 ildeki perakende yüzünü yeniliyor. Şirket bin 200’den fazla mağazası için 200 milyon liranın üzerinde yatırım yapacak. Bu sayede 500 kişiye daha yeni istihdam sağlamış olacak...

Vodafone Türkiye, 81 ildeki perakende yüzünü yeniliyor. Şirket bin 200’den fazla mağazası için 200 milyon liranın üzerinde yatırım yapacak. Bu sayede 500 kişiye daha yeni istihdam sağlamış olacak.


Vodafone, ‘Mükemmel Müşteri Deneyimi’ için sürdürdüğü hizmet yatırımlarına bir yenisini ekliyor. Türkiye'nin 81 ilindeki bin 200’den fazla mağazasını dijital bir tasarımla yenileyecek olan şirket, bu dijital dönüşüm için bayi yatırımları da dahil olmak üzere iki yılda toplam 200 milyon liranın üzerinde yatırım yapacak. Şu ana kadar tamamlanan 500 mağazanın ‘Dijital Açılış’ töreni dün gerçekleşti. Törende konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, “Yeni mağazalarla daha kaliteli dijital hizmet sunmayı ve daha yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.  


TÜRKİYE ÖNCÜ OLDU 


Sinan Kızıldağ, bunun sadece bir mağaza açılışı olmadığını, Vodafone Grubu’nun Türkiye’ye olan güvenini gösteren, hizmet alanında yapılan önemli bir yatırım hamlesi olduğunu vurguladı. Kızıldağ, “Vodafone Grubu’nun tüm dünyada büyük bir yatırımla hayata geçireceği mağazalarındaki yenilenmenin öncü ülkelerinden biri olarak Türkiye seçildi. 


DÖNÜŞÜMDE TÜRKİYE AYARI


Globalde gerçekleşecek mağaza dönüşümünün büyük bir kısmı Türkiye’yi kapsıyor. Bu güvenle 81 ilde başlattığımız yatırım hamlesiyle Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sağlayacağız” diye konuştu.  


İSTİHDAMDA ÖNCELİK KADINLAR 


Yeni dönem mağaza planlarında özellikle kadınların işgücüne katılımına özel önem vereceklerini kaydeden Kızıldağ, yatırımcılarından çalışanlara sadece kadınların çalışacağı mağazaların da kısa bir sürede duyurulacağına dikkat çekti. Öte yandan yeni dönemde mağazalarında 500 ek istihdam sağlayacağını da açıklayan Kızıldağ, “Vodafone mağazalarında, tam donanımlı hizmet sağlamak için özel eğitimlerden geçmiş ve teknoloji konusunda uzman çalışanlar hizmet veriyor" diye konuştu.


Canlı cihaz ve tarife deneyimi


Dijital bir tasarımla yenilenen Vodafone mağazalarda müşteriler, ‘Canlı Cihaz Deneyim Alanı’ ile merak ettikleri cihazları deneyimleyebilecek ve ‘Teknoloji Alanı’ndaki konunun uzmanı çalışanlardan özel danışmanlık hizmeti alabilecek. İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ayrıca mağazalarda popüler cihaz ve tarifelerin sergilendiği ‘Vodafone Çok Satanlar Masasının’ da bulunduğunu aktardı.


Selami şahin de dönüşüme destek verdi


Daha önce Vodafone Türkiye’nin reklamlarında oynayan sanatçı Selami Şahin, markaya destek vermek için açılış törenine katıldı. 


Akşam