30 / 04 / 2024

Vodafone Arena Stadı'nın geciken temeline Fikret Orman'dan cevap geldi!

Vodafone Arena Stadı'nın geciken temeline Fikret Orman'dan cevap geldi!

Fikret Orman yeni yapılan stadın temel atma töreninin gecikmesi üzerine çıkan spekülasyonlara sert tepki gösterdi. Orman bu tarz haberlerin kasıtlı yapıldığını ve yaptırıldığını, bu durumun kendilerini de son derece yıprattığını belirtti...



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Orman bu tarz haberlerin kasıtlı yapıldığını ve yaptırıldığını, bu durumun kendilerini de son derece yıprattığını belirterek;


''Beşiktaş'ın geleceği adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bunun için uğraş veriyoruz.Ama nedense sürekli bu tarz spekülatif haberlerle bizi yıpratmaya çalışıyorlar.Bunların hepsi sonuna kadar yalan.Hiç bir eksiğimiz yok.Biz Beşiktaş için çalışıyoruz,bu stadı Beşiktaş'a yapıyoruz. Ben rahmetli babamın üstüne yapmıyorum bu stadı'' diye konuştu.


VODAFONE'DAN ZİYARET


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt'ü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ağırladı.


Ziyarette, siyah-beyazlıların yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, futbol genel direktörü Önder Özen, teknik direktör Slaven Bilic ve idari direktör Semih Usta da yer aldı.


Tesislerde yenilen yemeğin ardından Fikret Orman, Gökhan Öğüt'e Beşiktaş forması hediye etti.


Öğüt, ziyaret sonrası BJK TV'ye yaptığı açıklamada, tesislere ilk kez geldiğini belirterek, "Düşündüğümden çok daha etkilendim. Sadece tesis olarak değil, bence Beşiktaş ruhunu da yansıtan bir yer" dedi.


Beşiktaş ile Vodafone arasındaki anlaşmanın Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ve en büyük anlaşma olduğunu belirten Öğüt, Vodafone Arena için yurt dışında biçok stadı gezdiklerini kaydederek, "Bir taraftan İnönü Stadı'nın ruhunu korurken, onun dokusuna sahip çıkarken, bir taraftan da dünyanın en gelişmiş teknolojilerini bu stada getirmek istiyoruz. Bütün amacımız Beşiktaş ruhunu bu stadyumda daha da öne çıkartabilmek" diye konuştu.


Fikret Orman ise, "Biz inanılmaz bir heyecanla bu projeyi götürüyoruz. En kısa sürede bitirmek istiyoruz. Vodafone'daki arkadaşlarımızla uyumlu olarak çalışmak, aynı hedeflere kitlenmek ve bunun heyecanını beraber hissetmek, çok güzel bir duygu. Bunun için de mutluyum" ifadelerini kullandı.


Akşam


Geri Dön