02 / 05 / 2024

Vodafone Arena'nın çatı yükseltme işlemi tamamlandı!

Vodafone Arena'nın çatı yükseltme işlemi tamamlandı!

Beşiktaş'a, Vodafone Arena Stadı'ndan müjdeli haber geldi... Kartal'ın yeni evinin çatı yükseltme işlemi dün nihayet tamamlandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, işleminin sona ermesinden dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi.



Beşiktaş'a, Vodafone Arena Stadı'ndan müjdeli haber geldi... Kartal'ın yeni evinin çatı yükseltme işlemi dün nihayet tamamlandı. Vodafone Arena'da çatı bloğunun kaldırılma çalışmalarını yakından takip eden Başkan Fikret Orman, işleminin sona ermesinden dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi. Orman BJK TV'ye yaptığı açıklamada, "Geç oldu ama kazasız belasız çatıyı kaldırdık. Artık sonraki işlemleri düşünmeye başladık. Koltuk montajına başlayacağız. 15-20 gün içinde zemine başlayacağız. Yavaş yavaş sona doğru gidiyoruz. Çatıda montaj işlerimiz olacak. Bazı sökümler yapılacak. 60 gün içinde localar ve bütün mekanları bitirmek istiyoruz. Çim serme işlemi de 75-90 gün sürecek. Çok yorulduk. Biz burada bu kadar insan emek döküyoruz. İnşallah Allah bize açılmasını nasip etsin" ifadelerini kullandı. 


DÜNYADA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Proje Müdürü Bertrand Grain, "Biz halatları çatının çelik aksamlarının bir kısmını birlikte kaldırdık. Bu da dünyada bir ilk. En yüksek noktaya ulaştık artık. Bundan sonra diğer yarısını kaldıracağız" dedi.


KARTAL POZUYLA ÇATI HATIRASI..

Çatının bitmesinin ardından Kartal'ın yeni yuvası Vodafone Arena Stadı'nda bayram havası yaşandı. Başkan Fikret Orman, stadın içinde çalışanlarla birlikte mutluluk pozu verdi...


Sabah


Geri Dön