Teknoloji

Vodafone Ev İnterneti'nde kampanya! İlk 6 ay yüzde 50 indirim

Vodafone, 2022-2023 yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ailelerin artan internet ihtiyacını karşılamak üzere 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte Vodafone’un ev interneti  kampanyasının detayları…Vodafone, evde keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler için yeni hizmetler sunup, kampanyalar düzenliyor

“Vodafone Ev İnterneti Çok Uyguna Geldi” diyerek duyurulan kampanyaya göre; Vodafone Ev İnterneti’ne gelen müşterilere ilk 6 ay yüzde 50 indirim sunuluyor, taahhüt boyunca 2 yıl da fiyat artışı yapılmıyor. İşte Vodafone’un ev interneti  kampanyasının detayları…

Vodafone, evde keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler için yeni hizmetler sunup, kampanyalar düzenliyor.  Şirket, Vodafone Ev İnterneti’ne gelen Red’li müşterilerine 2 yıllık taahhüt süresi içinde ek 720 Türk Lirası fatura indirimi sağlıyor, ayrıca Vodafone Ev İnterneti’ne gelen faturalı mobil müşterilerine de ek 360 Türk Lirası indirim fırsatı sunuyor. Vodafone’un  okula dönüş kampanyası 30 Kasım 2022’ye kadar devam edecek. Mevcut ekonomik koşullarda müşterilerin bütçesine katkıda bulunmak düşüncesiyle kampanyalar düzenlemeye devam ettiklerini söyleyen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “‘Vodafone’da paran değerli’ anlayışıyla düzenlediğimiz bu kampanyalarda en yüksek fiyat-performans değerini sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Ev İnterneti müşterileri için her yıl yaptıkları gibi bu yıl da okula dönüş kampanyası düzenlediklerini açıklayan Şahin,  okulların başladığı dönemde ailelerin ihtiyaçları ve maddi harcamalarının da arttığına dikkat çekti.  Buradan yola çıkarak ev interneti ihtiyacının karşılanması konusunda müşterilerine avantajlı bir teklif geliştirdiklerini belirten Şahin, yeni kampanyalarını ise şu sözlerle duyurdu:
“Vodafone Ev İnterneti’ne gelen müşterilerimizin ilk 6 ay faturalarının yarısını biz ödüyoruz. Ayrıca taahhüt boyunca 2 yıl fiyat artışı yapmıyoruz. Herkesi kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.”

ONLİNE BAŞVURULARDA ALIŞVERİŞ ÇEKİ DE HEDİYE

Vodafone, kampanya süresince online kanaldan başvuru yapan müşterilerine de 200 Türk Lirası değerinde alışveriş çeki hediyesi veriyor. Operatör uygulamasından kolayca erişilebilen alışveriş çekiyle teknolojik ürünlerden market alışverişine kadar tüm kategorilerde ihtiyaçlar Her Şey Yanımda platformu üzerinden karşılanabiliyor. Müşteriler, operatörün uygulaması ve kişisel dijital asistan olan TOBi ile de fatura ödeme gibi işlemleri için dijital çözümlere kolayca erişme fırsatına sahip oluyor.

Ayrıntılar için VODAFONE

Editör notu: Bu haber 00:30 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,29 TL'dir. Euro kuru 18,33 TL, altının gramı ise 981.62 TL'dir.  

Kira yardımına yüzde 40 zam geldi! İşte il il kira yardımı 2022!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan pişman olur

Emekli promosyonlarında az önce kırmızı kodla geçildi! İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat...