Teknoloji

Vodafone FreeZone'dan öğrencilere özel kampanya! 1.000 TL'ye varan indirim fırsatı!

Vodafone FreeZone, karne alarak yaz tatiline girecek öğrencilere özel kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte kampanyanın tüm detayları...Bu kapsamda Vodafone FreeZone, tatil hazırlığı yapan genç müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya imza attı

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile genç müşterilerine ayrıcalıklı teklifler sunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Vodafone FreeZone, tatil hazırlığı yapan genç müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya imza attı.

Vodafone FreeZone, karne alarak yaz tatiline girecek öğrencilere özel kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte kampanyanın tüm detayları...

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 'FreeZone güzellikleriyle başkasın. Hadi gel, tatil başlasın!' sloganıyla karne dönemine özel olarak düzenlenen kampanyada, FreeZone'lular akıllı tablet, akıllı saat, telefon, hoparlör ve kulaklıklarda 1.000 liraya varan indirim fırsatından faydalanabilecek.

Vodafone'un Red ve Süper Uyumlu tarifelerini kullanan genç müşteriler için düzenlenen kampanyada 'Faturaya Ek Ödeme' kolaylığı da sağlanacak.

GENÇLERE YENİ FIRSATLAR

Açıklamada değerlendirmelerde bulunan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone FreeZone çatısı altında, gençlere her zaman yeni fırsatlar sunduklarını belirtti.

Şahin, genç müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı ve bütçe dostu teklifler geliştirmeye önem verdiklerini kaydederek, karne ve tatil sevincini bir arada yaşayan gençler için 'FreeZone güzellikleriyle başkasın. Hadi gel, tatil başlasın!' moddosuyla yeni bir kampanya düzenliklerini bildirdi.

Şahin, "Bu kapsamda, genç müşterilerimiz akıllı telefon, akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda 1.000 liraya varan indirim fırsatından yararlanabilecek" dedi.

Gençlere keyifli bir tatil dönemi dileyen Şahin, yenilikçi ürün ve servislerle genç müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceklerini de ekledi.

12 AYA VARAN ÖDEME KOLAYLIĞI

Aktarılan bilgiye göre, Vodafone FreeZone'un karne kampanyasında gençlere, seçili ürünleri indirimlere ek 12 aya varan ödeme kolaylığıyla satın alma fırsatı sağlanacak.

Bu kapsamda, FreeZone'lular Xiaomi Redmi 10 128 GB akıllı telefonu ayda 685 lira, Samsung Galaxy A04 128 GB akıllı telefonu ayda 599 lira, JBL Wave 300 kulaklığı ayda 134 lira ve Apple 20 W USB-C güç adaptörünü ayda 51 lira 12 ayda ödeme kolaylığı ile satın alabilecek.

Avantajlı GB teklifleri ve gençlerin en çok sosyalleştikleri alanlarda sağladığı sinema, kahve, seyahat indirimleriyle onlara destek olmayı sürdüren Vodafone FreeZone'un karne kampanyası haziran sonuna kadar devam edecek.

İstanbul'da aynı yılda 7’den büyük iki ayrı deprem olacak! Deprem uzmanından korkutan son dakika açıklaması!

Deprem bölgesinde konutta arz talep dengesizliği kiraları uçurdu!