06 / 07 / 2024

Vodafone yapıları yarına hazırlıyor!

Vodafone yapıları yarına hazırlıyor!

Dijital Dönüşüm vizyonu doğrultusunda kurumların iş yapış şekillerini iyileştirecek ve onlara verimlilik katacak çözümler sunan Vodafone, Türkiye'nin dijital röntgenini çekmeye devam ediyor.



Dijital Dönüşüm vizyonu doğrultusunda kurumların iş yapış şekillerini iyileştirecek ve onlara verimlilik katacak çözümler sunan Vodafone, Türkiye'nin dijital röntgenini çekmeye devam ediyor. Kurumların ardından sektörleri de mercek altına alan Vodafone, ilk olarak Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün dijitalleşme haritasını çıkardı. Vodafone'un elde ettiği sonuçlara göre. inşaat sektörü yüzde 47'lik Dijitalleşme Endeksi ile Türkiye ortalaması olan yüzde 53'ün altında kalıyor. 


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, sektörleri dijitalleştirirken öncelikle kapsamlı bir araştırma yürüttüklerini söyledi. Bu araştırmanın Türkiye'de bir ilk olduğunu vurgulayan Aksoy çıkardıkları yol Haritası ile elde edilen bulgulara göre, sektörü yarına hazırlayacak çözümleri yeni bir portföy ile sunduklarını söyledi. 


Bizim Gazete


Geri Dön