Otomobil

Volkswagen Caddy Cargo’da Ramazan bereketi başladı! 35 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Caddy Cargo mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Caddy Cargo özellikleri neler, fiyatı kaç TL? YOLA HÜKMEDİN Siz hızlandığınız sürece direksiyonunuz sertleşiyor ve sürüş konforunun yanında yüksek güvenlik de sağlıyor veadyo kumandalı deri kaplı yeni Servotronik Direksiyon, sürüş konforunuza konfor katıyor

Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Volkswagen Caddy Cargo ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor.

YOLA HÜKMEDİN

Siz hızlandığınız sürece direksiyonunuz sertleşiyor ve sürüş konforunun yanında yüksek güvenlik de sağlıyor veadyo kumandalı deri kaplı yeni Servotronik Direksiyon, sürüş konforunuza konfor katıyor.

DOKUNMAK DEMEK KOLAYLIK DEMEK

Caddy’nin bir fonksiyonu çalıştırmak için tasarlanan düğmelerine parmağınızla dokunmanız yeterli ve sınıfında yalnızca onda olan Yeni Dokunmatik Tuş takımı hem fonksiyonel hem de çok şık.

Peki, Volkswagen Caddy Cargo kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

EĞLENCESİ BOL

Caddy’nin renkli 6,5” dokunmatik multimedya ekranı üzerinden araç bilgilerini takip edebilirsiniz. Böylece, radyoyu kontrol edebilirsiniz ve USB-C portu ve Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığıyla size mükemmel müzik deneyimi sunmak için hazır.

YÜKLEME YAPMAK KOLAYLAŞTI

Caddy’nin genişleyen sürgülü kapısıyla şimdi hem yük yüklemek hem de yük indirmek çok basit.

VOLKSWAGEN CADDY CARGO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN CADDY CARGO FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Mart 2023 tarihinde saat 05.59'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.05 Türk Lirası, Euro 20.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1211 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Caddy Impression’da 75.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Kombi’de 52.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta dev indirim kampanyası başladı!