Otomobil

Volkswagen Caravelle Comfortline’a 67 bin TL'lik indirim geldi! Son tarih 30 Nisan!

Volkswagen Caravelle Comfortline’nın 2023 yılı nisan ayı fiyatları yeni bir araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Peki Volkswagen Caravelle Comfortline nisan ayı fiyatları ne kadar? 27 Nisan 2023 fiyat listesi... Bu kapsamda, Caravelle Comfortline modelinin nisan ayı fiyatı ve teknik özellikleri, araç almak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor

Volkswagen, 2023 yılı nisan ayı fiyatlarını bir bir açıkladı. Bu kapsamda, Caravelle Comfortline modelinin nisan ayı fiyatı ve teknik özellikleri, araç almak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

YORGUNLUK TESPİT SİSTEMİ

Volkswagen Caravelle Comfortline, uzun yolculuklar sırasında yorulduğunuzu anlayarak sizi uyarır. Yorgunluk tespit sistemi standart sürüş rutininiz dışında farklı bir hareket algıladığı zaman yolculuğa ara vermeniz için sizi, hem görsel hem sesli olarak uyararak kaza yapmanızın önüne geçer.

Peki, Volkswagen Caravelle Comfortline kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

İKİNCİL ÇARPIŞMA ÖNLEME ASİSTANI

Volkswagen Caravelle Comfortline’da bulunan ve çarpışma durumunda devreye giren ikincil çarpışma önleme asistanı, kısa bir gecikmenin ardından hızı 10 km/s seviyesine düşene kadar kademeli olarak fren yapar ve bu esnada, sürücünün istediği anda kontrolü eline almasına da imkân verir.

VOLKSWAGEN CARAVELLE COMFORTLİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

2.0 TDI 110 PS

2.0 TDI 204 PS / 2.0 TDI 204 PS 4Motion

VOLKSWAGEN CARAVELLE COMFORTLİNE FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Nisan 2023 tarihinde saat 05.35'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.42 Türk Lirası, Euro 21.46 Türk Lirası, altının gramı ise 1246 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Caravelle Highline’da 90 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Son tarih belli oldu!

Volkswagen Transporter Panel Van’da indirim günler başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Pikap’a nisan ayına özel tam 43 bin TL’lik indirim geldi!