Otomobil

Volkswagen Caravelle Highline’da 90 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Son tarih belli oldu!

Volkswagen’in Caravelle Highline modelini satın almak isteyenler nisan ayı fiyatını araştırıyor. Peki, Volkswagen Caravelle Highline nisan ayı fiyatı kaç TL? Özellikleri neler? 26 Nisan 2023 fiyat listesi... Açıklanan yeni listeye bakıldığında Caravelle Highline fiyatlarının zamlandığı görüldü

Volkswagen, nisan ayında fiyat listelerini bir kere daha güncelledi. Açıklanan yeni listeye bakıldığında Caravelle Highline fiyatlarının zamlandığı görüldü. Volkswagen Caravelle Highline sahibi olmak isteyenler nisan ayı fiyatını araştırıyor. İşte nisan ayı fiyatları...

DİJİTAL GÖSTERGE PANELİ

Dijital gösterge paneli ve sürücü bilgilendirme sistemi ile konum ekranınızı dijital gösterge panelinde görüntüleyebiliyorsunuz ve eğer isterseniz gösterge panelini kendi tarzınıza göre farklı ara yüzlerle düzenleyebiliyorsunuz.

PARK ASSİST V3.0

Park Assist V3.0 asistanıyla araç; ön, arka, paralel ve çapraz olarak otonom bir şekilde çok dar yerlerde bile park edip park yerinden de otonom bir şekilde çıkabiliyor. Bununla birlikte, bu araçtaki geri manevra sistemiyle, geri çıkarken arkadan araç ya da yaya gelmesi halinde araç durduruluyor. Geri görüş kamerasıyla arkadaki bariyerleri görüyor. Kötü sürprizlerle karşılaşmadan rahat bir şekilde yolculuk ediyorsunuz.

Peki, Volkswagen Caravelle Highline kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

KABLOSUZ APP CONNECT

Kablosuz App-Connect teknolojisi ile akıllı cep telefonunuzu kolay bir şekilde Discover Pro 9,2" navigasyon sistemli radyonuza bağlayabiliyorsunuz. Ekranda istediğiniz videoyu oynatabiliyorsunuz.

VOLKSWAGEN CARAVELLE HİGHLİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN CARAVELLE HİGHLİNE FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Nisan 2023 tarihinde saat 06.17'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.42 Türk Lirası, Euro 21.31 Türk Lirası, altının gramı ise 1247 Türk Lirası değerindedir.

Bayram sonrası Volkswagen Transporter Panel Van’da 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Bayram sonrası Volkswagen Transporter Pikap’da tam 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Caddy Impression’da bayram sonrası 45.500 TL’lik büyük indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!