Otomobil

Volkswagen Caravelle Highline’da Ramazan bereketi başladı! Tamı tamına 90 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Caravelle Highline mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Caravelle Highline özellikleri neler, fiyatı kaç TL? 28 Mart 2023 fiyat listesi 7 İLERİ DSG OTOMATİK VİTES TEKNOLOJİSİ Vites aralıklarını milisaniyeler içinde değişecek biçimde küçülterek daha yumuşak vites geçişleriyle sürüş konforunu artırırken, DSG teknolojisi; manuel vitesin düşük yakıt tüketim özelliğini, ataklık ve sportiflik avantajlarını, otomatik vitesin rahatlığıyla bir araya getiriyor

Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Volkswagen Caravelle Highline ile otomobil piyasasında adından devamlı söz ettiriyor.

7 İLERİ DSG OTOMATİK VİTES TEKNOLOJİSİ

Vites aralıklarını milisaniyeler içinde değişecek biçimde küçülterek daha yumuşak vites geçişleriyle sürüş konforunu artırırken, DSG teknolojisi; manuel vitesin düşük yakıt tüketim özelliğini, ataklık ve sportiflik avantajlarını, otomatik vitesin rahatlığıyla bir araya getiriyor.

DERİ KAPLI VE RADYO KUMANDALI ELEKTROMEKANİK SERVO DİREKSİYON

Elektronik kontrollü klimasıyla beraber Caravelle Highline’nın içini kolay bir şekilde istediğiniz sıcaklık seviyesine getirebilir, dereceyi kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Peki, Volkswagen Caravelle Highline kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

DİSCOVER PRO 9.2' NAVİGASYON SİSTEMLİ RADYO

Caravelle Highline’ın 9,2 inçlik renkli ve dokunmatik ekranı size konforlu yolculuklar sunarken navigasyon sistemi sayesinde gideceğiniz yeri kolayca bulurken bir el hareketinizle değişebilen menüsü Caravelle Highline’ı kullanırken dikkatinizin dağılmamasını sağlıyor. Üstelik direksiyonu bırakmadan sesli komutla istediginiz kişiyi arayabiliyorsunuz. Aynı zamanda navigasyona adres yazabiliyor ve radyo kanalları arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

VOLKSWAGEN CARAVELLE HİGHLİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN CARAVELLE HİGHLİNE FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Mart 2023 tarihinde saat 06.08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.05 Türk Lirası, Euro 20.65 Türk Lirası, altının gramı ise 1203 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Transporter Pikap’da Ramazan bereketi başladı! 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Transporter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Caddy Impression’da 75.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!