03 / 05 / 2024

Volkswagen Golf fiyat listesi! Golf 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Golf 30 Mart 2024 fiyat listesi

Volkswagen Golf fiyat listesi! Golf 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Golf 30 Mart 2024 fiyat listesi

Volkswagen markasının en çok beğenilen otomobil markası Golf fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yeni hali tanıtılan Golf otomobil modelinin fiyat listesi ne oldu? İşte 30 Mart 2024 Golf fiyat listesi.



Alman otomotiv şirketi Volkswagen'in en bepenilen modellerinden olan Golf'ün 2024 Mart fiiyat listesi belli oldu. Ülkemiz dahil birçok ülkede yok satan otomobil markasına talep oldukça fazla. 

2024 model Volkswagen Golf dış tasarımında ön tarafta farları daha dar, daha köşeli bir şekle sahip. Arka lamba tasarımı, arka kısmın yeni görünmesini sağlamak için yeni bir ışık imzasıyla güncellendi.

Bu lambalar araca arkadan bakanlara sanki üç boyutlu bir görüntü sunuyor. Daha önce olduğu gibi, LED ışıklar standart olarak geliyor ve tüm modellerde Matrix IQ.LIGHT LED farlara yükseltme seçeneği de mevcut.

Bu farlar, başka bir otomobil tespit edildiğinde farlarının bazı kısımlarını kapatabiliyor. Bu sayede diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmadan uzun farı açık tutmanıza olanak tanıyor. Radyatör ızgarasının tasarımı Golf’ün hangi versiyonunu seçtiğinize bağlı olarak değişiklik gösteriyor ancak her birinde ince ayar yapılmış ve öncekinden biraz daha büyük hale getirilmiş.

 Volkswagen Golf fiyat listesi! Golf 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Golf 30 Mart 2024 fiyat listesi

2024 Volkswagen Golf ile ilgili en büyük değişiklikler araç içi teknolojsindeki değişimler. Eski araçta bulunan kafa karıştırıcı, yavaş ve çoğu zaman sorunlu 10 inçlik bilgi-eğlence sistemi tamamen yeni bir kurulumla değiştirildi. 10,4 inçlik merkezi ekran ve 10,2 inçlik sürücü ekranına sahip yeni sistem, tüm modellerde standart olarak gelecek.

2024 model Volkswagen Golf otomobilde motor serisindeki değişiklikler oldukça minimal görünüyor; Golf’ü hala çeşitli benzinli, dizel, hafif hibrit ve plug-in hibrit seçeneklerle alabileceksiniz – ancak bazı ince ayarlar yapılmış durumda. Giriş seviyesi 1,0 litrelik benzinli motor artık geride kaldı. Benzinli seçenekler artık iki adet 1,5 litrelik turboşarjlı motordan oluşuyor; biri 113 bg, diğeri 148 bg üretiyor.

GOLF FİYAT LİSTESİ! VOLKSWAGEN GOLF MART 2024 FİYATLARI 

  • Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı: 1.374.000,00
  • Motorlar:1.0 TSI, 1.0 eTSI, 1.5 eTSI
  • Donanım Seviyeleri:Impression, Life, Style, R-Line

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.dogusoto.com.tr/

Kia Ceed HB'de fiyatlar düştü!

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Geri Dön