Otomobil

Volkswagen Gol'ün fiyatı belirlendi: 190 bin TL'den satılacak!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, otomobil pazarındaki yelpazesini genişletiyor. Volkswagen Gol modelinin Türkiye'de satışa çıkarılacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizde...Son bir aydır Volkswagen'in Türkiye'de piyasaya çıkaracağı yeni modeller arasında 190 bin TL'den satışa sunulacak olan Gol modelinin olduğu belirtiliyor

Volkswagen markası Türkiye'de en çok satan otomobil üreticisi olarak belirlendi. Son bir aydır Volkswagen'in Türkiye'de piyasaya çıkaracağı yeni modeller arasında 190 bin TL'den satışa sunulacak olan Gol modelinin olduğu belirtiliyor. Ülkemizde en çok araba satışı yapan Alman otomotiv devi Volkswagen, otomobil ailesini genişletiyor.

Dünyanın her bir yerinde en çok sıfır otomobil satan markanın Volkswagen olduğunu söyleyebiliriz. Volkswagen, en çok sıfır araç satan marka unvanına da sahip. Otomobil üreticisi Volkswagen'in Passat, Polo ve Golf en çok rağbet gören modelleri arasında ilk sırada yer alıyor. Özellikle doğu bölgesinde Passat en çok satan modellerden.

 

Volkswagen'in Türkiye'de satışa sunacağı modellerden birisi de özellikle Güney Amerika bölgesinde çok satan modeli Gol'dü. Polo modelinin yenilenmiş versiyonu şeklinde görülen Gol fiyatıyla da dikkat çeken modeller arasında yerini alıyor.

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Opel Insignia'dan bomba gibi haber! Fiyat listesi açıklandı!

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Opel Astra piyasayı darmaduman edecek! İnanılmaz fiyatı ile Türkiye yollarında!

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

Toyota'dan 260 bin TL'lik indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!