Otomobil

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Türkiye SUV kategorisi otomobil pazarına yeni üyelerini ekliyor. Volkswagen, Tiguan, T-Roc ve Touareg modellerinden sonra Taigo ve T-Cross modellerini de Türkiye'de satışa sunacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Ülkemizde en çok araba satışı yapan Alman otomotiv devi Volkswagen, B SUV kategorsinde piyasaya çıkartacağı Yeni T-Cross ve Taigo modelleri şubat ayının son haftasında Aykan showroomlarında alıcılarıyla buluşmayı bekliyor.

Volkswagen, yeni SUV modelleriyle otomobil sektörüne hızlı bir giriş yaptı. T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace ve Touareg araçlarına ek olarak ürettiği yeni T-Cross ve Taigo araçlarını Türkiye'de satışa çıkartmaya hazırlanıyor. Otomobil üreticilerinden Volkswagen, yeni ürettiği SUV modeli sedanları şubat ayının son haftasında Osmaniye, Adana ve Kayseri yetkili bayisi olan Aykan showroomlarında sergileyecek.

Yeni Taigo modeli, 1.5 lt TSI 150 PS 7 ileri DSG, 1.0 lt TSI 110 PS 7 ileri DSG olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği ve 1.0 lt TSI 95 PS 5 ileri manuel şanzımanı ile satışa çıkarılıyor. Üç farklı donanım paketiyle birlikte gelen SUV modeli sedanlar 515 bin Tük Liarsından başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Aynı kategoride olan diğer SUV modeli sedan T-Cross ise 7 ileri DSG motor seçeneği ve  1.0 lt TSI 110 PS 6 ileri manuel şanzıman ile 448 bin 300 Türk Lİrasından başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor.

Volkswagen'in Yeni Taigo modeli 

Avrupa ülkeleriyle beraber Türkiye pazarına sunulan ve Aykan showroomlarında alıcılarını bekleyen Yeni Taigo, sportif SUV Crossover segmentine yenilik getiriyor. Volkswagen'in yeni SUV modeli olan Taigo, lüks standart donanımı, sportif tasarımı ve günlük kullanım kolaylığı ile otomobil sevenleri ilk görüşte heyecanlandırmayı başarıyor.

Baz donanımı olarak; Dijital kokpit, LED farlar ve üst düzey teknoloji barındıran model 4.271 metrelij SUV modeli sedan, sınıfının lideri olmaya geliyor. Yeni Taigo modelinin iç tasarımı oldukça göz alıcı. Yeni aydınlatma sistemiyle gece ve gündüz sürüşlerinde kullanıcılarına konforlu bir sürüş deneyeimi yaşatıyor.

 

 

Tüm dış aydınlatmaları LED teknolojisine sahip. Model, Style donanım seviyesinden IQ.LIGHT LED matrix farlarla ve  ışık şeridine sahip ön radyatör ızgarası ile tasarlanıyor. Otomobilin arka tarafında kalan ışık şeridi, aracın genişliğini gösteriyor. Life donanım seviyesinde, yan aynalarda projeksiyon ışığı normal olarak veriliyor.

Volkswagen'in Golf modeli sevenlerini üzdü! Fiyat listesi açıklandı!

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Volkswagen Tiguan fiyat listesi şubat 2022!

Heyecanla beklenen Polo şubat ayı 2022 fiyat listesi belli oldu!

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Yeni Kia Sportage mart ayında Türkiye'de!

AB'de sıfır otomobil satışları dibi gördü!