Otomobil

Volkswagen Passat Alltrack'e gelen zam herkesi şaşırttı! Passat Alltrack'e tamı tamına 174.800 TL zam geldi!

Volkswagen ailesinin en sevilen araçlarından biri olan Passat Alltrack modelini satın almak isteyenler mayıs ayı fiyatını araştırıyor. Volkswagen, Passat Alltrack'e mayıs ayı kapsamında tam 174.800 TL zam yaptı. İşte 12 Mayıs 2023 fiyat listesi... Volkswagen’in resmi sitesinden açıklanan açıklanan yeni fiyat listesine bakıldığında Passat Alltrack’in 174

Volkswagen, her ay olduğu gibi mayıs ayında da fiyat listelerini bir kere daha güncelledi. Volkswagen’in resmi sitesinden açıklanan açıklanan yeni fiyat listesine bakıldığında Passat Alltrack’in 174.800 TL zamlandığı görüldü. 

SES, HİÇ BU KADAR İYİ DUYULMADI

Bu araçta yer alan "Harman Kardon" Ses Sistemi, aracın iç mekan akustiğine uygun bir şekilde en doğru tınıları yolcularla buluşturmak için özel olarak dizayn edilmiştir.

Sistem, barındırdığı yüksek kapasiteli ve 700 Watt'lık dijital amfi ile birlikte, sofistike tiz hoparlörleri (tweeter) ile derin bas hoparlörlerinden (woofer) oluşan on tane hoparlör ve diğer bileşenlerle Passat Alltrack'in içini resmen bir konser salonuna dönüştürür. 

Peki, Volkswagen Passat Alltrack kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

HERKES İÇİN DOĞRU İKLİMLENDİRME

Yolcular sıcaktan mı şikâyet ediyor? Fakat size göre çok mu soğuk ya da bunun tam tersi bir durum mu söz konusu? Bu araç için bu bir sorun değil. 3 Bölgeli Tam Otomatik Klima "Climatronic", araç kullanıcısı ön yolcu ve arka yolcular arasında farklı sıcaklık değerlerinin ayarının yapılmasını sağlıyor.

VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK FİYATLARI

Passat Alltrack 2.0 TDI 200 PS SCR 4M DSG Alltrack fiyatı: 2,476,500.00 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.51'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.56 Türk Lirası, Euro 21.38 Türk Lirası, altının gramı ise 1266 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Passat Variant’a akıllara durgunluk veren zam! Tamı tamına 108.200 TL’lik zam geldi!

Volkswagen Tiguan Allspace'e büyük zam! Tiguan Allspace'in yeni fiyatı herkesi şaşkına çevirdi!

Volkswagen Tiguan'ın güncel fiyatı ne? Zam geldi mi? Mayıs ayı fiyatı belli oldu mu?