Otomobil

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Passat otomobil modellerine ilişkin şubat ayı güncel fiyat listesini açıkladı. İşte fiyat listesine ilişkin güncel gelişmeler haberimizde yer alıyor...Passat şubat ayı fiyat listesi belli oldu

Volkswagen'in binek otomobili Passat Türkiye'de en çok rağbet gören otomobil modeli olarak geçtiğimiz seneye damgasını vurdu. Passat şubat ayı fiyat listesi belli oldu. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Volkswagen'in fiyat listesini inceleyebilir.

Volkswagen Passat modelleri 600.000 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla cep yakmaya devam ediyor. En yüksek donanımlara sahip olan Passat ise 1.338.200 Türk lirasından satışa sunuluyor.Volkswagen Impression baz donanımı, anahtarsız çalıştırma sistemi ve Alüminyum Alaşım jantlar ile sunuluyor. DSG şanzımanla kombin edilmiş otomobil, 150 beygir gücüne sahip.

Bununla birlikte...

 

1.5 litre benzinli motoruyla alıcılarını bekliyor. Passat Business, hız sabitleyici sistemiyle birlikte modern bir tasarıma sahip. Passat Elegance ise ısıtmalı ön koltuklar ve dinamik viraj aydınlatma sistemi bulunuyor. Alıcılarına br araçtan daha fazlası olmayı amaçlıyor ve dijital gösterge paneli ile sunuluyor. Volkswagen Passat modelleriyle otomobil sahibi olmak isteyen ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Güvenlik, konfor ve sürüş kolaylığı ile dikkatleri üzerine topluyor. Passat şubat 2022 fiyat listesi üzerinden baktığımızda Elegance, Business ve Impression   olmak üzere üç farklı baz donanıma sahip Passat 1.5 TSI ACT en düşük 612 bin 900 Türk Lirasından, en yüksek 842 bin 200 Türk Lirasından satışa sunuluyor. Passat 2.0 TDI SCR model ise en düşük 1 milyon 114 bin Türk Lirasından, en yüksek 1 milyon 338 bin Türk Lirasından satılıyor. Satış fiyatlarına farklı seçeneklerde eklendiğinde otomobilin fiyatı daha da artıyor.

İşte merak edilen Passat şubat ayı güncel fiyat listesi ...

 

İşte Volkswagen Passat şubat 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Passat Impression 1.5 TSI ACT 150 PS DSG
Şubat ayı fiyatı: 612.900 Türk Lirası

Volkswagen Passat Business 1.5 TSI ACT 150 PS DSG
Şubat ayı fiyatı: 697.800 Türk Lirası

Volkswagen Passat Elegance 1.5 TSI ACT 150 PS DSG
Şubat ayı fiyatı: 842.200 Türk Lirası

Volkswagen Passat Business 2.0 TDI SCR 150 PS DSG
Şubat ayı fiyatı: 1.114.300 Türk Lirası

Volkswagen Passat Elegance 2.0 TDI SCR 150 PS DSG
Şubat ayı fiyatı: 1.338.200 Türk Lirası

Hyundai'den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Peugeot modelleri Avrupa'nın yükselen yıldızı mı oluyor?

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Heyecanla beklenen Polo şubat ayı 2022 fiyat listesi belli oldu!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı!