04 / 05 / 2024

Volkswagen Passat'a 1 ayda 55 bin 700 TL zam! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Passat'a 1 ayda 55 bin 700 TL zam! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen'in önümüzdeki yıl Passat üretimini durduracağını açıklamasının ardından fiyatlarının düşmesi bekleniyordu. Fakat Volkswagen Passat fiyatları kasım ayında yine zamlandı. İşte Volkswagen Passat  21 Kasım 2022 fiyat listesi...



Günümüzde sedan araçlara ilgi giderek azalırken SUV modellerin satışları ise günden güne artmaya devam ediyor. İnsanlar artık Sedan yerine  SUV modelleri tercih ediyor. Bu durumu erken fark eden otomobil üreticilerinin başında ise Volkswagen geliyor. Şirket, son dönemde peş peşe yeni SUV araçlarını piyasaya sürerek adeta atağa kaldı. Üstüne üstlük bir de bazı sedan modellerinin üretimini durdurma kararı aldı. Bu modeller arasında özellikle Türkiye'de çok tutulan ve Volkswagen'im efsane olmuş sedan otomobili Passat da yer alıyor. Bu yıl boyunca üretimine devam edilecek olan Passat 2023'te ise bantlardan inmiş olacak. Üretimi durdurma kararı sadece sedan model için geçerli olacak. Passat Variant'ın üretimine ise 2023'te de devam edilecek.

Volkswagen Passat a 1 ayda 55 bin 700 TL zam! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi

Passat'ın bantlardan indirilmesine çok kısa bir zaman kaldığı için fiyatlarının ucuzlayacağı tahmin ediliyordu. Fakat beklenen olmadı. Volkswagen, Passat'a kasım ayında da zam yaptı.

Peki bu zamların ardından üretilen son sedan Passat’lardan birine sahip olmak isteyenler ne kadar ödeyecek?
 


Geri Dön