27 / 04 / 2024

Volkswagen Polo'nun tek tek açıklanan yeni fiyatları bayilerde kuyruk oluşturacak! 

Volkswagen Polo'nun tek tek açıklanan yeni fiyatları bayilerde kuyruk oluşturacak! 

Volkswagen Polo fiyatları resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıklandı. Polo'nun merakla beklenen bu yeni fiyatları bayilerde adeta kuyruk oluşturacak...



B hatchback segmentinin önde gelen modelleri arasında yer alan Volkswagen Polo, şıklığı, performansı ve konforu ile dikkat çekiyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre kullanıcıların ilgisini çekmeyi sürdüren Polo, Türkiye pazarında dört farklı seçenekle alıcılarını bekliyor.

Teknoloji Oku'dan Ahmet Şen'in haberine göre, Volkswagen Polo'nun baz donanım seviyesindeki versiyonu, 80 beygir gücünde olan 1.0 litrelik benzinli motoruyla da dikkat çekiyor. Paylaşılan detaylara göre, manuel şanzımanla birleşen söz konusu bu motor, günlük kullanım için yeterli bir performans sunarken yakıt ekonomisi konusundaki tatmin edici sonuçlarıyla da yeni bir otomobil almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. 

Ayrıca yine verilen bilgilere göre, Polo'nun performansı, şehir içi ve şehir dışı sürüşler için ideal bir dengede  sunuyor.

Volkswagen Polo nun tek tek açıklanan yeni fiyatları bayilerde kuyruk oluşturacak! 

POLO 2023 FİYATLARI 

Aktarılan detaylara göre, yol tutuşu ve sürüş konforu Polo'nun en belirgin özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca sert süspansiyon sistemi ile virajlarda dengeli bir sürüş sağlarken, iç mekanın sessizliği de sürücü ve yolculara keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Şehir trafiğindeki yüksek manevra kabiliyeti ile de dikkat çeken Polo, park etme ve dar alanlarda rahatça kullanılabiliyor.

Volkswagen Polo'nun fiyat-performans dengesi de yeni bir otomobil almak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Türkiye pazarında 887 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekleyen Polo, geniş iç mekanı ve kullanışlı bagaj alanıyla günlük yaşamın her anında kullanıcılara kolaylık da sağlıyor. 

Peki şık ve modern tasarımıyla da dikkat çeken Polo'nun Eylül 2023 fiyatları ne kadar?  Volkswagen Polo'nun Eylül 2023 fiyatları ne kadar? Tek tek açıklanan bu fiyatlar resmen bayilerde kuyruk oluşturacak...

1.0 80 PS Manuel Impression
Fiyatı: 887,500.00 TL      

1.0 TSI 95 PS Manuel Life
Fiyatı: 984,400.00 TL       

1.0 TSI 95 PS DSG Life
Fiyatı: 1,062,500.00 TL    

1.0 TSI 95 PS DSG Style
Fiyatı: 1,226,400.00 TL
 

Kia'dan Cerato için eylül müjdesi! Cerato’ya zam yok!

Fiat Doblo'ya zam yerine indirim geldi! İşte Doblo'nun son dakika Eylül 2023 fiyatları!

Peugeot'dan tamamen elektrikli yeni E-3008 atağı!


Geri Dön