Otomobil

Volkswagen T-Roc 2022 Mart fiyat listesi!

Türkiye otomobil pazarında büyük bir paya sahip olan Volkswagen, T-Roc modelinin Mart ayına ilişkin fiyat listesini yeniledi. İşte modelin güncel fiyat listesi...Türkiye'de otomobil sektöründe büyük bir pazar payına sahip olan Volkswagen, T-Roc modelinin mart ayı fiyat listesini güncelledi

Türkiye'de ciddi oranlara yükselen otomobil fiyatları, araç ihtiyacı olanların düşüncelerini ertelenmesine neden oldu. Türkiye'de otomobil sektöründe büyük bir pazar payına sahip olan Volkswagen, T-Roc modelinin mart ayı fiyat listesini güncelledi.

Volkswagen'in T-Roc modelinin özellikleri

Trafikteki otomobiller arasında en şık ve stil sahibi kompakt SUV modellerinden biri olan T-Roc, göz alıcı iç ve dış tasarımı, iç mekanda yeni kalite seviyesi ve geliştirilmiş teknik özellikleriyle alıcılarının beğenisini toplamayı başarıyor. Gelişmiş Light-LED Matrix farlar ve stop lambaları başta olmak üzere gösterişli aydınlatma sistemleri, güçlü ön ve arka tampon yapısı, modern teknolojiler ile tamamen yenilenen iç mekanı otomobilin güçlü tasarımını vurguluyor.

Kullanıcıların tercihlerine  göre kişiselleştirilebilen 10.25 inçlik dijital gösterge paneli ve diğer gelişmiş konfor özelliklerine de sahip. Yeni T-Roc'un 1.5 litre hacimli TSI güç ünitesi, yüksek performans beklentisini düşük yakıt tüketimi ile birleştiriyor. Bu sayede çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü ve çekiş gücü elde ediyor.

Peki Volkswagen T-Roc modelinin Mart ayı fiyat listesinde son durum ne? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Volkswagen T-Roc modelinin 2022 Mart fiyat listesi

Bu fiyatlara bazı opsiyonlarda eklendiğinde araç satış fiyatından daha pahalı hale geliyor. Bu opsiyonlar ise; metalik renk 5 bin 180 Türk Lirası ve panoramik açılır cam tavan 16 bin 800 Türk Lirası.

1 - Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Life
Satış Fiyatı:
644.400 Türk Lirası

2 - Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Style
Satış Fiyatı:
706.700 Türk Lirası

3 - Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line
Satış Fiyatı:
773.000 Türk Lirası

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Suzuki Swift 2022 Mart fiyat listesi!

Mercedes'ten Mart sürprizi geldi! İşte Mercedes A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Yeni Juke Suv pazarını sallayacak: İşte Nissan Juke 2022 Mart fiyat listesi!

Opel Insignia 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat'tan müjdeli haber: 29 bin TL'lik indirim! İşte Fiat Egea Cross 2022 Mart fiyat listesi!

Honda Accord fiyatlarında son dakika! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Volkswagen T-Roc modelinin güncel fiyat listesi