Otomobil

Volkswagen Taigo mayıs ayı fiyatı belli oldu! Volkswagen Taigo’ya bu ay tam 19.500 TL zam geldi!

Volkswagen Taigo’nun merakla beklenen mayıs ayı fiyatı belli oldu. Taigo’ya mayıs ayı kapsamında tam 19.500 TL zam geldi. Peki, Taigo’nun özellikleri neler? 3 Mayıs 2023 fiyat listesi... Fiyat listesi en çok merak edilen ve araştırılan modeller arasında yer alan Volkswagen Taigo’ya bu ay da önceki aylarda olduğu gibi zam geldi

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, merakla beklenen mayıs ayı fiyatlarını tek tek açıkladı. Fiyat listesi en çok merak edilen ve araştırılan modeller arasında yer alan Volkswagen Taigo’ya bu ay da önceki aylarda olduğu gibi zam geldi. Bu kapsamda, Taigo’ya geçen aya göre 19,500 TL tutarında zam geldi.

HER YÖNÜYLE ETKİLEYİCİ

Bu aracın bu denli sportif ve modern görünmesine olanak veren özelliklerinden biri karakteristik ön dizaynı. Volkswagen logosuna kadar uzanan dekoratif LED ışık şeritleri ile beraber ön kısmın tamamını kapsayan aydınlatma sistemleri, IQ.LIGHT - LED Matrix farlar ve ön tamponda bulunan dikey sis farlarıyla birlikte tüm bakışları dikkatleri çeker.

Peki, Volkswagen Taigo ne kadar? Özellikleri neler? İşte detaylar...

 

SINIRSIZ GÖKYÜZÜ, SINIRSIZ HEYECAN

Bu otomobilin tavan genişliğini kaplayan kocaman cam panel ile elektrikli olarak açılabilen panoramik açılır cam tavanı, baştan sona göz alıcı bir özellik. Daha da inanılmaz olan ise başınızın üzerinde uzanan gökyüzünün uçsuz bucaksız güzelliği. Bunun yanı sıra, istediğiniz kadar güneş ışığı ve temiz hava... Bunun için bu otomobilin panoramik açılır cam tavanı, havalandırma konumunda yukarı kaldırılabilir ya da tümüyle açılabilir; ne kadar istediğinizi siz seçin. Güneşin etkisini arttırdığı saatlerde ise merak etmeyin! UV filtreli renkli cam ve yüksek kaliteli güneşlik imdadınıza koşar.

VOLKSWAGEN TAİGO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TAİGO FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.52'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.47 Türk Lirası, Euro 21.47 Türk Lirası, altının gramı ise 1262 Türk Lirası değerindedir.

Bir Volkswagen efsanesi Polo'nun mayıs ayı fiyatı belli oldu! Polo'nun yeni fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız!

BİM’de bahar şenliği var! Saç şekillendirici 700 TL’ye, saç kurutma makinesi 230 TL’ye, nevresim takımı 500 TL’ye düştü!

Ticaret Bakanlığı sürpriz bir kararla mühendis alımı yapacak! Hemen bakın!