Otomobil

Volkswagen Tiguan Allspace'e büyük zam! Tiguan Allspace'in yeni fiyatı herkesi şaşkına çevirdi!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Volkswagen, yeni fiyatlarını açıkladığını duyurdu. Mayıs ayı fiyatları belli olan Volkswagen’in tüm modellerine zam gelirken, Tiguan Allspace’e de hatırı sayılır bir zam yapıldı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi... Peki, Volkswagen Tiguan Allspace’in yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi

Yeni bir araç almak isteyen vatandaşların güncel fiyatlarını araştırdığı marka ve modeller arasında yer alan Volkswagen Tiguan Allspace’e önceki aylarda olduğu gibi bu ay da zam geldi. Peki, Volkswagen Tiguan Allspace’in yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

GÖKYÜZÜNE AÇILAN PENCERENİZ

Bu aracın devasa boyutlarda dizayn edilmiş Panoramik Açılır Cam Tavanı, tüm yolcular için müthiş bir manzara ve etkin bir havalandırma sunar. Tek bir merkezi buton tarafından elektrikli olarak kontrol edilme imkânı veren Panoramik Açılır Cam Tavanın ön yarısı yukarıya doğru doğru kaldırılabilir veya tümüyle açılabilir. Biraz temiz hava için tek ihtiyacınız olan şey düğmesine basmak.

Peki, Volkswagen Tiguan Allspace’e ne kadar zam geldi? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

ÇOK YÖNLÜ HEYECAN

Hangi motor ve donanım seviyesini tercih ederseniz edin bu araç, standart olarak sunulan 18” ve 19” çapındaki alüminyum alaşımlı jantları ve geniş tabanlı lastikleri ile birlikte yola maksimum seviyede tutunur. Fakat tabii kendi aracınızın hangi jant ve lastik kombinasyonuna sahip olacağına karar vermek tümüyle sizin elinizde.

VOLKSWAGEN TİGUAN ALLSPACE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TİGUAN ALLSPACE FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Mayıs 2023 tarihinde saat 06.00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.50 Türk Lirası, Euro 21.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1275 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Tiguan'ın güncel fiyatı ne? Zam geldi mi? Mayıs ayı fiyatı belli oldu mu?

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Volkswagen T-Cross'a zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu! Mayıs ayı fiyatları açıklandı!