Otomobil

Yolların ustası Volkswagen Tiguan'a zam geldi! Volkswagen Tiguan'ın özellikleri neler, ne kadar zam geldi?

Volkswagen Tiguan'ın nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele zam geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Tiguan'a ne kadar zam geldi? Fiyatı kaç TL? 15 Nisan 2023 fiyat listesi...  İşte Volkswagen Tiguan'a ilişkin tüm merak edilenler

Kendi sınıfındaki rakiplerine büyük fark atan ve çok konuşulan Volkswagen Tiguan, bu kez de gelen zamla çok konuşuldu. İşte Volkswagen Tiguan'a ilişkin tüm merak edilenler...

YERE ŞIK VE SAĞLAM BASIN

Hangi motor ve donanım seviyesini tercih ederseniz edin Tiguan, standart olarak sunulan 17” ila 19” arasında değişen geniş çaplı alüminyum alaşımlı jantları ve geniş tabanlı lastikleri ile beraber maksimum seviyede yol tutuşu sağlar ama tabii kendi Tiguan’ınızın hangi jant ve lastik kombinasyonuna sahip olmasını seçmek tümüyle sizin elinizde.

Standart seçeneklerin haricinde 17" ila 20" arasında farklılaşan çaplarda, çeşitli dizaynlara, farklı renklere ve farklı cilalama tekniklerine sahip alüminyum alaşımlı jantlar arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz.

Peki, Volkswagen Tiguan kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

MODUNUZA EN UYGUN AYDINLATMA

Ruh halimiz her gün değişirken, aracınızın ruh hali neden değişmesin? Sakin, huzurlu, dinamik ya da sportif… Tiguan'ınızın, geceleri sizi nasıl bir ruh halinde karşılayacağını siz belirleyin.

Bu otomobilde yer alan çok renkli ambiyans aydınlatma, merkezi bilgi ve eğlence sistemi ekranı üzerinden dokunmatik bir şekilde tercih edilebilen 30 farklı renk seçeneğinden istediğinizi tercih edip, kendiniz ve sevdikleriniz için uygun bir atmosfer oluşturmanıza imkân verir. Renkli ve iyi yolculuklar!

VOLKSWAGEN TİGUAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TİGUAN FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Nisan 2023 tarihinde saat 05.47'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.34 Türk Lirası, Euro 21.27 Türk Lirası, altının gramı ise 1246 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen T-Roc’a nisan ayı fiyatı kesinleşti! Özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, zam geldi mi?

2023 model Volkswagen T-Cross nisan ayı fiyatı belli oldu! Zam geldi mi? Özellikleri neler?

2023 model Volkswagen Golf R nisan ayı fiyatı belli oldu! Zam geldi mi, özellikleri neler?