Otomobil

Volkswagen Tiguan'ın güncel fiyatı ne? Zam geldi mi? Mayıs ayı fiyatı belli oldu mu?

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Volkswagen’in güncel fiyatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, Tiguan modelini satın almak isteyenler araca zam gelip gelmediğini merak ediyor. İşte 9 Mayıs 2023 fiyat listesi... Volkswagen Tiguan'a sahip olmak isteyenler yapılan duyurunun ardından Tiguan’a mayıs ayı kapsamında zam yapıldığını gördü

Volkswagen her ay olduğu gibi bu ay da yeni fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Volkswagen Tiguan'a sahip olmak isteyenler yapılan duyurunun ardından Tiguan’a mayıs ayı kapsamında zam yapıldığını gördü.

ESNEK, VERİMLİ VE GÜÇLÜ

Bu aracın TSI motorları güçlü olduğu kadar aynı zamanda ekonomik de. Bu sebeple araç kullanmayı seven ama yakıt tüketimini düşük seviyede tutmak isteyen kişilere özel Tiguan TSI, kusursuz bir tercih.

Turboşarjlı Kademeli Enjeksiyon "TSI" teknolojisi, turbo boşluğu bulunmayan, en alt devirlerde dahi aktif hale gelen hafif ve etkin bir egzoz turboşarjı ile Volkswagen'in geçmiş FSI motorlarından gelen direkt benzin enjeksiyon özelliğini buluşturur. Bu şekilde, çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü (PS) ve çekiş gücü (Tork) sağlanır.

Peki, Volkswagen Tiguan’a ne kadar zam geldi? Özellikleri neler? İşte detaylar...

OTOMATİK VE GÜVENLİ TAKİP MESAFESİ

Adaptif Hız Sabitleyici "ACC", önceden ayarladığınız hız limitini aşmamanızı sağlar. Bunun yanı sıra, önünüzde ilerleyen taşıtla aranızdaki mesafeyi korur. Bu şekilde, uzun seyahatlerde kullanıcının üzerine binen yük azalır. Aynı zamanda, güvenlik ve konfor azami düzeyde artar. Bu özellik yardımıyla ayrıca, dur-kalk trafikte ilerlerken Tiguan tamamen otomatik fren yapar. Böylece, önde seyreden taşıtın arkasında durur. Öndeki araç ilerlemeye başladığı zaman yine otomatik olarak yeniden hareket etmeye başlar.

VOLKSWAGEN TİGUAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TİGUAN FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu Haber 9 Mayıs 2023 tarihinde saat 05.52'de yazılmıştır. An itibarıyla Dolar kuru 19.50 Türk Lirası, Euro 21.42 Türk Lirası, altının gramı İse 1268 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Volkswagen T-Cross'a zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu! Mayıs ayı fiyatları açıklandı!

Hyundai İ10’a mayıs ayı kapsamında şok fiyat! Hyundai İ10'nun güncel fiyatı ne kadar oldu?