Otomobil

Volkswagen Touareg'e tam 409.400 TL’lik zam yapıldı! Touareg’in yeni fiyatına çok şaşıracaksınız!

Mayıs ayına girilmesiyle beraber Türkiye’deki tüm araç markaları tek tek yeni fiyatlarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda, Volkswagen de yeni fiyatlarını paylaştı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Touareg’e tamı tamına 409.400 TL’lik zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi... Volkswagen, önceki aylarda olduğu gibi bu ay da Touareg’e resmen dudakları uçuklatacak bir zam yaptı

Araç satın almak isteyenlerin her zaman ilk tercihleri arasında yer alan Volkswagen, mayıs ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden paylaştı. Volkswagen, önceki aylarda olduğu gibi bu ay da Touareg’e resmen dudakları uçuklatacak bir zam yaptı.

SINIRSIZ GÖKYÜZÜ, SINIRSIZ HEYECAN

Etkileyici izlenimler sağlamak amacıyla devasa boyutlar: Merkezi bir kumandayla birlikte ön yarısı hem yukarı hem de geriye doğru açılma imkânı veren Panoramik Açılır Cam Tavan, Touareg'in neredeyse tüm tavanını kaplar. Bunun yanı sıra, önde oturan yolcular için sınırsız bir aydınlık ile arkada oturanlar için eşsiz bir gökyüzü manzarası sağlar.

Peki, Volkswagen Touareg’in yeni fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

SAFKAN BİR SUV İÇİN GÜÇLÜ JANT SEÇENEKLERİ

Geçmişinde sayısız Dakar şampiyonluğu ve bir Jumbo Jet'i çekerek kazandığı dünya rekoru olan bu aracın, yere sımsıkı tutunduğu inkâr edilemez bir gerçek. Bundaki güçlü özgüveni ise her biri güçlü alaşımlardan sağlanan şık ve işlevsel Alüminyum Alaşımlı Jantlarından geliyor.

VOLKSWAGEN TOUAREG TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TOUAREG FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Mayıs 2023 tarihinde saat 06.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.56 Türk Lirası, Euro 21.24 Türk Lirası, altının gramı ise 1265 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Passat Alltrack'e gelen zam herkesi şaşırttı! Passat Alltrack'e tamı tamına 174.800 TL zam geldi!

Volkswagen Passat Variant’a akıllara durgunluk veren zam! Tamı tamına 108.200 TL’lik zam geldi!

Volkswagen Tiguan Allspace'e büyük zam! Tiguan Allspace'in yeni fiyatı herkesi şaşkına çevirdi!