29 / 04 / 2024

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap'ın 2023 model yılı fiyatı açıklandı! 16 Şubat fiyat listesi

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap'ın 2023 model yılı fiyatı açıklandı! 16 Şubat fiyat listesi

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap'ın 2023 Şubat ayı fiyat listesi yayımlandı. Peki 2023 model Volkswagen Transporter, kaç TL oldu? İşte Volkswagen Transporter,  16 Şubat 2023 fiyat listesi...



Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap'ın sıfır km, Şubat 2023 fiyat listesi yayımlandı. Araçlara Şubat ayında bir kez daha zam geldiği görüldü. Peki 2023 model yılı Volkswagen Transporter kaç TL oldu? İşte sıfır km Volkswagen Transporter'ın  güncel fiyatları...

Hem iş hayatında hem de gündelik kullanımda sürücülere birçok kolaylık sunan ve farklı özelliklerle donatılan Volkswagen Transporter, baştan aşağı yenilenen tasarımı ile beğeni toplarken, gövde rengi tamponu ve yan aynalarıyla oldukça dikkat çekiyor.

Volkswagen Transporter modellerinin gövde rengindeki dış dikiz aynaları, kontak anahtarı veya kokpitte yer alan ayna kumandası ile tek bir tuşa dokunarak kolayca katlanıp açılabiliyor. Transporter, krom kaplamalı ön ızgarası ve gövde rengi tamponuyla ilgi görüyor.

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap ın 2023 model yılı fiyatı açıklandı! 16 Şubat fiyat listesi

Yeni iç mekanı son derece farklı ve kusursuz olan Transporter, bu yönüyle de alışılagelmiş ticari araçlara göre farkını ortaya koyuyor. Aynı zamanda üstün teknolojik özellikleriyle de kullanıcılara yardımcı oluyor.

Hız sabitleyici, herhangi bir pedala dokunmadan sürekli aynı hızda gitme olanağı sunarken, gerektiğinde hız sabitleyici kolu üzerinden sabitlenen hızı artırıp düşürme olanağı da sunuluyor. Ayrıca Transporter, yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu ile rahat bir sürüş keyfi vadediyor.

Peki Volkswagen Transporter'ın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte, Volkswagen Transporter'ın 16 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön