Otomobil

Volkswagen Yeni Polo fiyat listesi mart 2022!

Ülkemizde en çok rağbet gören ve satılan otomobillerden olan Volkswagen Yeni Polo'nun mart 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki Yeni Polo'nun fiyat listesi nasıl? İşte Yeni Polo mart ayı 2022 fiyat listesi...Yeni Polo modeli ülkemizde satışa sunulduğu zamandan beri beri aşırı talep gören bir otomobil modeli oldu

Türkiye'de büyük pazar payına sahip olan otomobil markalarının önde gelen isimlerinden Volkswagen, Yeni Polo modelinin mart ayına özel fiyat listesini güncelledi. Yeni Polo modeli ülkemizde satışa sunulduğu zamandan beri beri aşırı talep gören bir otomobil modeli oldu.

2021 senesi ile en çok satan otomobil markası olarak ilk sıraya yerleşti. Yapılan analiz sonucunda, en çok ilgi gören ve satışı gerçekleşen otomobil modelinin Yeni Polo olduğu açıklandı. Sadece Türkiye'de değil, dünyada da en çok beğenilen otomobil modellerinden bir tanesi olan Yeni Polo'nun mart ayına ilişkin fiyat listesi belli oldu.

Peki Volkswagen Yeni Polo modelinin özellikleri ve fiyat listesi nasıl? Ayrıntılar haberimizde...
 

Yeni Polo, hem ticari hem de binek araç modeli olarak kullanılabiliyor, 2 farklı motor ve 3 farklı donanım baz seçenekleriyle birlikte alıcılarına sunuluyor. Yeni Polo modeli, stop lambaları, animasyonlu fren lambaları, panoramik açılır cam tavana ve alüminyum alaşımlı jantlara sahip.

Otomobilde kullanılan üst düzey teknolojinin yapay zeka ile birleştirilmesi modelin eşsiz ve modern bir şekilde tasarlandığını gösteriyor. Yeni Polo, dijital gösterge paneline, LED stop lambalarına,panoramik alaşımlı jantlara, anahtarsız çalıştırma sistemine, park asistanına ve kör nokta uyarı sistemine sahip.

Peki Volkswagen Yeni Polo'nun mart ayı fiyat listesi nasıl? İşte mart ayı fiyat listesi...

 

Volkswagen Yeni Polo mart 2022 fiyat listesi...

Yeni Polo 1.0 80 PS Manuel İmpression
Fiyatı:
371.300 Türk Lirası

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life
Fiyat:
430.600 Türk Lirası

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life
Fiyatı:
450.800 Türk Lirası

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style
Fiyatı:
529.700 Türk Lirası

Volkswagen Golf modeli 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsatı kaçırmayın!

Opel Crossland Mart 2022 fiyat listesi!

Opel Corsa 2022 Mart fiyat listesi! 26 bin 900 TL indirim!

Audi A serisi 2022 Mart fiyat listesi!

Vakıfbank'tan taşıt kredilerinde yeni kampanya! 3 ay ödemesiz!