27 / 04 / 2024

Volkswagen'den B-SUV Taigo ve fiyat listesi!

Volkswagen'den B-SUV Taigo ve fiyat listesi!

Volkswagen markasının B-SUV segmentindeki oyuncusu olan Taigo, segmentinde öne çıkıyor. Buna göre, Volkswagen, B-SUV segmentindeki iddialı modellerinden birisi Taigo ile otomobil tutkunlarını etkiliyor. İşte haberin detayları... 



Volkswagen, zengin donanım seçenekleri ve rekabetçi fiyatları ile öne çıkarken Taigo, sürücülere konforlu bir sürüş deneyimi sunarken aynı zamanda performansı ile beklentilerin üzerine çıkmayı amaçlıyor.

Taigo, giriş segmentinde yer alan 1.0 litrelik benzinli motoru ile dikkatleri de çekiyor. Bu motor, 95 beygir gücü üretirken, performans anlamında etkileyici bir deneyim sunmaktadır.

teknolojioku.com'da yer alan habere göre; Hem şehir içi kullanımda manevra kabiliyeti ile öne çıkan Taigo, hem de uzun yolculuklarda sağladığı konfor ile sürücü ve yolcularını memnun etmeyi hedefliyor. 

Araç, zengin donanım seçenekleriyle farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap ediyor. Konfor ve güvenlik donanımlarıyla donatılan Taigo, sürücü destek sistemleriyle de modern bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca, aracın iç mekanında geniş ve ergonomik bir tasarımın hakim olduğu kaydediliyor. Taigo'nun başlangıç fiyatının 1.351.000 Türk Liras'ın'dan başlaması, sunduğu özelliklere göre rekabetçi bir konumda olduğunu gösteriyor.

Bu rakam, Taigo'nun aile otomobili segmentinde iddialı bir seçenek olduğunu vurguluyor. Şık tasarımı, geniş iç mekanı ve çeşitli donanım özellikleriyle Taigo, aileleri ve bireysel kullanıcıları cezbetmeyi amaçlamaktadır.

Volkswagen Taigo, B-SUV segmentinde sunduğu dengeli performans, konfor ve donanım özellikleriyle Türkiye otomobil pazarında önemli bir yer edinmeye aday görünüyor.

Otomobil tutkunları, Taigo'nun sunduğu özelliklerle hem şehir içi kullanımlarda pratikliği hem de uzun yolculuklarda konforu bir arada bulma şansına sahip olacaklar.

Taigo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life

Fiyatı: 1.351.000,00 Türk Lirası olarak belirtildi. 

Taigo 1.0 TSI 110 PS DSG Life

Fiyatı: 1.539.000,00 olarakTürk Lirası olarak belirtildi. 

Volkswagen den B-SUV Taigo ve fiyat listesi!

Taigo 1.0 TSI 110 PS DSG Style

Fiyatı: 1.733.000,00 olarak Türk Lirası olarak belirtildi. 

Taigo 1.0 TSI 110 PS DSG R-Line

Fiyatı: 1.808.000,00 Türk Lirası olarak kaydedildi.

Taigo 1.5 TSI 150 PS DSG Style

Fiyatı: 1.846.000,00 Türk Lirası olarak kaydedildi.

Taigo 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line

Fiyatı: 1.975.000,00 Türk Lirası olarak kaydedildi.

Volkswagen Ocak 2024 fiyat listesini açıkladı!

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Passat'ın yerini alacak model belli oldu


Geri Dön