Otomobil

Volkswagen'in merak edilen yeni coupe SUV'u Taigo… İşte 26 Nisan 2022 Taigo’nun güncel fiyat listesi...

Volkswagen SUV tarzı segmenindeki araçlarını genişletti. Tiguan ve T-Roc’un ardından T-Cross ve Tiago ile otomobil severlerin karşısına çıktı. Peki yeni Taigo’ya sahip olmak isteyenlerin kaç parayı gözden çıkarması gerekiyor. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi... Alman otomobil devi Volkswagen de bunlardan biri

SUV modeller dünya pazarında otomobilin tahtını elinden alınca firmalar da bu gelişime kayıtsız kalamadı. Alman otomobil devi Volkswagen de bunlardan biri. Şirket Toureg, Tiguan ve Troc’un ardından daha fazla otomobil tutkununa ulaşabilmek için SUV ağını genişletti. Mini SUV’ları T-Cross ve Taigo ile araç yelpazesini genişletti.

DİKKATLER ÜZERİNİZDE OLACAK

Volkswagen'in ilk SUV Coupe modeli olan Yeni Taigo’nun arkaya doğru alçalan tavan hattı ve sportif tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Teknolojik donanımı ise beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Peki Taigo’nun teknik özellikleri ve fiyatı ne kadar.

 


Yeni Taigo yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sunan Aktif Silindir Yönetimi “ACT” sistemine sahip 1.5 TSI motorla satışa sunuluyor. 10,25” Dijital Gösterge Paneli tercihlerinize göre kişiselleştirilebiliyor. Taigo, şirketin en üst düzey modellerinde kullanılan ultra yüksek teknolojili IQ. LIGHT aydınlatma sistemine sahip.

CAM TAVAN FERAHLIK SAĞLIYOR

Arka bölümünde ise, tıpkı öndeki gibi Volkswagen logosuna kadar uzanan LED ışık şeridi ile bütünleşik, koyulaştırılmış spor IQ. LIGHT stop lambaları yer alıyor. Tavan boyunca elektrikli açılabilen panoramik açılır cam tavanı Taigo’ya ayrı bir ferahlık katıyor. Peki Taigo’nun teknik özellikleri ve fiyatı ne kadar.Gelin beraber bakalım. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

TAİGO FİYAT LİSTESİ

 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Nisan 2022 01:10 tarihinde yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14.80, euro 15,86, altının gramı ise 910 TL değerinde. 

Karşınızda gerçek bir yıldız: Audi Q3!

Yeni Mini Cabrio fiyatları ne kadar?

Toyota'dan bahar sürprizi!