05 / 05 / 2024

Volvo XC40 Recharge'ye indirim geldi! İşte Volvo XC40 Recharge'nin 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Volvo XC40 Recharge'ye indirim geldi! İşte Volvo XC40 Recharge'nin 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Volvo XC40 Recharge'nin fiyatında indirime gidildi. İşte Volvo XC40 Recharge'nin 5 Mart 2023 güncel fiyat listesi...



Volvo 2023 model araçlarının Mart ayı fiyat listesini açıkladı. Volvo'nun elektrikli otomobili XC40 Recharge'nin fiyatında geçtiğimiz aya göre indirim olduğu görüldü. Bu indirimin ÖTV'den kaynaklı olabileceği konuşuluyor. Elektrikli araçlardaki yüzde 10’luk ÖTV matrah limiti gücü 160 kW’ye kadar olan modeller için 700 bin TL’den 1 milyon 250 bin TL’ye çıkarılmıştı. Bu kararın ardından bazı elektrikli otomobillerin fiyatlarında indirim olabileceği söyleniyordu.

Peki Volvo XC40 Recharge'nin indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte Volvo XC40 Recharge'nin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Saf bir hibrit deneyimi sunan Volvo XC40 Recharge plug-in hybrid'in sorunsuz kalkış ve güçlü hızlanma özellikleri sürüş konforunu yükseğe çıkarıyor. Kullanıcılar isteğe bağlı olarak sıfır egzoz emisyonuyla günlük kullanımlar için tamamen elektrikli modunu, otomobilin verimliliği ve konforu optimize etmesini için ise Hibrit modunu veya maksimum performans almak için Güç modunu seçebiliyorlar.

Kısmen geri dönüşümlü kaplamalar, görsel olarak ilgi uyandırıcı bir iç tasarımın yanında daha sürdürülebilir bir seçenek olarak dikkat çekiyor. 

Aracın içinde yer alan akıllı saklama bölmeleri sayesinde; su şişesi, telefon, dizüstü bilgisayar, spor çantası ve hatta alışveriş poşetleri için ilave alanlar bulunuyor. 

Peki Volvo XC40 Recharge'in teknik özellikleri neler? İşte, Volvo XC40 Recharge'nin teknik özellikleri ve 5 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön