02 / 05 / 2024

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Güler tarafından kuruldu.



Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Güler tarafından kuruldu.

Vonak Mühendislik İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. B-Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. C-Her türlü nalburiye işleri yapmak. D-İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum, çimento alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. E-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. F-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. G-Amaç ve konusu ile ilgili yurtiçinde ve yurt dışında ticari taahhütlere girişmek, uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, teminatlı ve teminatsız her nevi krediler almak ve gerektiğinde şirketin menkul ve gayrı menkul mallarını ipotek etmek, giriştiği iş ve taahhütlerin icap ettirdiği hallerde başkalarına ait menkul ve gayrı menkul üzerine şirket lehine rehin ve ipotek tesis ve tescil ettirmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek. H-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir,şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir
 


Geri Dön