Konut

W Bahçe Kurtköy'de metrekaresi 2 bin 800 bin TL!

Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ, Kurtköy’e yeni bir renk ve değerine değer katmaya hazırlanıyor. Şirket bölgeye giriş projesi W Bahçe Kurtköy’ün ardından yeni projesini Eylül’de satışa sunmaya hazırlanıyor...

Kurtköy’e renk ve değer katmaya geliyor. İki genç girişimcinin güç birliğinden doğan Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ, Kurtköy’e yeni bir renk ve değerine değer katmaya hazırlanıyor. Şirket bölgeye giriş projesi W Bahçe Kurtköy’ün ardından yeni projesini Eylül’de satışa sunmaya hazırlanıyor.


İki genç girişimcinin arkadaşlıktan iş ortaklığına dönüşen serüveni sonucu kurulan Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ, İstanbul’un gelişen merkezlerinden Kurtköy’e odaklandı. Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş 2008 yılında başladıkları işbirliğini, Kurtköy’ün gelişim potansiyeline inanarak, bu bölgeye taşımaya karar verdi. Bir anlamda Kurtköy’e olan inançlarını test etmek için kolları sıvayan Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, bölgedeki ilk projeleri W Bahçe Kurtköy’ün başarısıyla Kurtköy’de yeni projeler üretmek için devam kararı aldı. Kurtköy’ün tam merkezinde 136 konuttan oluşan W Bahçe Kurtköy projesinde hemen hemen satışları tamamlayan şirket, Eylül ayında satışa çıkartmayı planladığı yeni projesinin çalışmalarını tamamlamak üzere. Projedeki tüm evlerin bir bahçeye sahip olduğu W Bahçe Kurtköy ile bahçe konseptini Kurtköy ile tanıştıran Erguvan Demirbaş ortaklığı, Nisan ayında kurulan Erguvan Demirbaş Konut İnşaat AŞ imzasıyla da Kurtköy’ün ilk loft konseptine sahip projesini inşa edecek. 


wbahce.com