06 / 05 / 2024

W Otel'deki W Lounge, Absolut Glimmer partisiyle açıldı!

W Otel'deki W Lounge, Absolut Glimmer partisiyle açıldı!

Emre Ergani ve ekibinin yeni bir konsepte kavuşturduğu W Otel'deki W Lounge, Absolut Glimmer partisiyle açıldı. Partilerin gediklisi elitler açılışta bir araya geldi



Parti düşkünü Elitler W Lounge'da buluştu

W Otel'in yiyecek-içecek işlerinin başına geçen Emre Ergani, marifetlerini sergilemeye başladı. Hafta başında Frederic's'i W Otel'de tekrar İstanbul'un eltileriyle buluşturan ve Emre çapa'nın Minyon'unu açan Ergani, önceki gün de 'W Lounge'ı gece hayatına kazandırdı. Ergani W Otel'deki görevine başlayınca var olan lounge'ı kapatmış ve mimar Mustafa Toner ile hummalı bir çalışma başlatmıştı. Yepyeni bir konsepte kavuşan W Lounge'un açılışı Absolut Glimmer partisiyle yapıldı.

MEHMET GARAN çALDI EĞLENCE TAVAN YAPTI
İstanbul' un elitleri hem W Lounge'u hem de özel tasarım şişede sınırlı sayıda üretilen Absolut Glimmer'i görmek için W Otel'e akın etti. Eğlence düşkünü elitlerin bir araya geldiği çifte tanıtım çok renkli geçti. çünkü müzik konusunda önemli bir üne sahip olan Mehmet Garan, DJ kabinindeydi. Partinin müzik direktörlüğünü de yapan Garan ve DJ Doğuş çabakçor ile öyle güzel parçalar çaldı ki, elitler iyice kurtlarını döktü!!!

Ceketi çok dikkat çekti!

Son dönemde yaşadıklarıyla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy da, Absolut Glimmer partisine katılan ünlüler arasındaydı. Ulusoy'un üzerindeki dore renkli, omuz kısımları hareketli ceketi dikkatimi çekti. Sorup öğrendim; Ezra-Tuba çetin kardeşlerin kreasyonundanmış. Ceketini siyah renkli kalın bir kemer ve siyah mini eteğiyle kombinleyen Ulusoy, giydiği Christian Louboutin leopar desenli ayakkabılarıyla da kıyafetini tamamlamıştı. Ulusoy'un ceketinin içine giydiği tül dekolteli sutyeni de meraklı bakışların dikkatinden kaçmadı tabii!!!

Louboutın'in tabanı sarardı!
In-Out

Christian Louboutin'in kırmızı tabanlı ayakkabıları ile ünlü olduğunu herhalde bilmeyen yoktur! Fakat Christian Louboutin, sadece bir kereye özel 'sarı' tabanlı ayakkabı koleksiyonu hazırladı. Londra'daki Selfridges Shoe Gallery'nin açılışı onuruna tasarlanan bu ayakkabıların tabanı, Selfridges'in marka rengi olan 'Pantone 109' sarısına boyandı. Dünyanın en büyük ayakkabı galerisi olan Selfridges Shoe Gallery'de 150'den fazla ayakkabı markasını bulmak mümkün. Sarı tabanlı Christian Louboutinler de sadece Londra'daki Selfridges Shoe Gallery'de satılıyor. Louboutin meraklılarının bilgisine!!!
Sabah/Bülent CANKURT


Geri Dön