05 / 05 / 2024

Walter Knoll, Nurus'ta satılıyor!

Walter Knoll, Nurus'ta satılıyor!

Nurus, tüm dünyada mimarların ve tasarım dünyasına ilgisi olan herkesin takip ettiği Alman markası olan Walter Knoll'u meraklılarıyla buluşturuyor



Ofis mobilyalarından ev mobilyalarına kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Walter Knoll, tüm Nurus mağazalarında satılıyor. 

Tasarım ve tasarım yönetimine verdikleri önem ve kurumsal değerlerinin yakınlığı nedeniyle uzun yıllardır birlikte çalışan Nurus ve Walter Knoll, Design Management Europe Award ödülüne layık görülen sayılı firmalar arasında yer alıyorlar.

1865 yılında kurulmuş olan Walter Knoll, 144 yıldır yaşama ve çalışma alanlarını şekillendirmeye devam ediyor.  Walter Knoll, kuruluşundan beri "Akıllıca tasarlanmış her detay yaşam biçimlerini değiştirir" mottosu ile hareket etmektedir. Bu nedenle, hem klasik, hem modern çizgideki tasarımları, kaliteli malzeme seçimi, üretim ve işçilik kalitesi ile konfor ve dayanıklılığı birarada sunarken, ürün çeşitliliği ile ev, ofis, otel, restoran ve kafe gibi farklı kullanıcı profillerinin isteklerini karşılayan bir ürün gamı sunmaktadır.

Walter Knoll'e göre mobilya, bireylere yıllar boyu eşlik edecek güvenilir bir unsur olarak düşünülmelidir. Bu nedenle mobilya tasarımlarının yüksek kaliteli olması, bireylerin ihtiyaçlarını karşılaması ve kullanıcılarda güven oluşturması çok önemlidir. Çeşitli müşteri gruplarından gelebilecek her türlü talebi karşılıyor olmak için, firma kuruluşundan beri tasarımcılarla ve mimarlarla yakın ilişkiler geliştirmiştir. Walter Knoll'un  dünya çapındaki başarısının en önemli faktörlerinden biri de tasarımcılarla ve mimarlarla geliştirdiği bu yakın ilişkisiden doğmaktadır. Firmanın birlikte çalıştığı dünyaca ünlü tasarımcılardan başlıcaları Norman Foster, Benvan Berkel, EOOS, Pearson Lloyd ve Kengo Kuma'dır.

Walter Knoll'un zaman kavramını  kökten değiştiren mobilyaları, modern zamanın estetik anlayışının ikonları niteliğindedir. Kuruluşundan beri sürdürmekte olduğu modern anlayış, yıllardır göz önünde bulunan ve mobilya tarihini yazmakta olan tasarımlarında olduğu kadar, son zamanlarda ortaya çıkan modellerde de görülmektedir. 

Alan kullanımında maksimum esneklik anlayışıyla tasarlanan "Living Landscape" isimli oturma grubu, 2008'in en dikkat çekici mobilya tasarımları arasında yerini almıştır. Bu özel tasarımdaki dönen unsurlar, yeni görsel eksenler yaratır. Köşeler küçük bir el hareketiyle 90 derece döndürülebilirken, divanlar ise 180 derece dönerek tamamıyla yön değiştirebilir. Böylece yeni bir perspektifle yeni bir oturma grubu ortaya çıkar. 

"Three Sixty"  de bu yılın en başarılı mobilya tasarımları arasına girmiştir. Oldukça yalın bir forma sahip olan Three Sixty, oturma modülünün farklı kombinasyonları ile bireyler için farklı iletişim şekilllerine olanak sağlar. 

Walter Knoll'un yeni ürünleri arasında ayrıca etkileyici formu ve yarattığı farklı iletişim alanları ile Circle, modern çizgileri yansıtan My Chair, minimal tasarımı ile öne çıkan Foster Bench ve yenilikçi çizgisiyle Gio Chair da yer alıyor.

Markanın yeni ürünlerini yakından görmek isteyenler Nurus Levent mağazasında bu deneyimi yaşayabililer. 


Geri Dön