29 / 04 / 2024

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.



Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu aşağıdaki şekildedir: 1. Her türlü emlak ve gayrimenkul ile ilgili yatırımlar, bunların geliştirilmesi, atışı, satın alınması, kiralanması, kiraya verilmesi; 2. Türkiye içinde ve dışında her türlü gayrimenkul alınması, satılması, kiralanması ve yönetimi; 3. Arsalar üzerinde bina inşa edilmesi de dahil emlak ve gayrimenkuller ile ilgili her türlü ticari işlem yapılması ve Türkiyede emlak projelerinin geliştirilmesi ve uygulanması; 4. Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyetler ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek; 5. Emlak projelerinin inşası, geliştirilmesi ve yönetimi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, satmak, üretmek, ithal ve ihraç etmek; 6. Her türlü fizibilite, projelendirme, inşaat, yıkım, bakım, onarım ve montaj işlerini ve mühendislik, kontrollük, danışmanlık ve projelendirme işlerini ve ilgili bütün ticari işleri ve hizmetleri yürütmek ve gerçekleştirmek; ve 7. Yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için her türlü gerekli faaliyette bulunmak. Yukarıda görülen konulardan başka ileride şirket için doğrudan veya dolaylı faydalı veya lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde, şirket dilediği işleri yapar.


Geri Dön