29 / 04 / 2024

Weber Stephen, Babalar Gününe özel Gazlı barbeküler Genesis E-330!

Weber Stephen, Babalar Gününe özel Gazlı barbeküler Genesis E-330!

Barbekü sektörünün lider markası Weber Stephen, Genesis E-330 gazlı barbeküyü mangal severlerle buluşturuyor. Gazlı barbeküler kategorisinde bulunan Genesis E-330, pratik kullanımı ile babalara bu yıl alınacak en keyifli hediyeler arasında...



Barbekü sektörünün lider markası Weber Stephen, Genesis E-330 gazlı barbeküyü mangal severlerle buluşturuyor. Gazlı barbeküler kategorisinde bulunan Genesis E-330, pratik kullanımı ile babalara bu yıl alınacak en keyifli hediyeler arasında.


Yoğun iş temposundan uzak, keyifli bir hafta sonu geçirmek için barbekü yapmak en güzel deşarj yöntemi. Her mevsim hayattan keyif almayı bilen babaların, ailesi ve sevdikleriyle bir araya gelmesini sağlayan Weber Stephen, babanız için en keyifli hediyeler arasında yer alıyor. 


Weber Genesis E-330 barbeküleri, birbirinden lezzetli etler pişirmenin yanı sıra, aileyi de bir araya getirerek sımsıcak bir bağ kurmanıza yardımcı. Gazlı barbeküler kategorisindeki Genesis E-330 ızgara tutkunlarının her ihtiyacını karşılar nitelikte. Porselen-emaye aroma rayları, porselen-emaye kaplama dökme ızgarası ve elektronik ateşleme özelliği ile tüm alana eşit ısı dağılımı yapan ürün, yiyeceklerin pişirme süresini de azaltıyor. Paslanmaz çelik işlem yüzeyi ve paslanmaz çelikten sıcak tutma ızgarası ile yiyeceklerinize profesyonel bir dokunuş sağlayan Genesis E-330, gazlı olması sebebiyle balkon ve teraslarda kullanıma olanak sağlıyor.


Weber Stephen’ın sunduğu Genesis E-330, kapak ve alüminyum döküm parçalarına verdiği 25 yıl garanti ile uzun yıllar lezzetli ızgaraları gönül rahatlığıyla hazırlamanıza imkan sunacak. Eğer babanız bir barbekü tutkunuysa babanıza Weber Master Touch Genesis E-330 barbekü hediye ederek mutlu edebilir, sıcak yaz akşamlarında leziz barbekülerin keyfine varabilirsiniz.


Weber Hakkında: 1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektrikli barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 229 TL ile 11.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 25 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.


Geri Dön