28 / 04 / 2024

Weber Stephen barbekü fiyatları 599 TL'den başlıyor!

Weber Stephen barbekü fiyatları 599 TL'den başlıyor!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, barbekü keyfinizi doruk noktasına çıkartıyor. Sevdiklerine leziz yemekler sunmak için online alışverişlerinizde birbirinden farklı kampanya seçenekleri sunan Weber Stephen, herkese barbekü zevki yaşatacak.





Barbeküde dünya devi Weber Stephen, barbekü keyfinizi doruk noktasına çıkartıyor. Sevdiklerine leziz yemekler sunmak için online alışverişlerinizde birbirinden farklı kampanya seçenekleri sunan Weber Stephen, herkese barbekü zevki yaşatacak. 


Her mevsim hayattan keyif almayı bilenleri, sevdikleri ile bir araya gelmesini sağlayan Weber Stephen, barbekü partilerinin de vazgeçilmezi oluyor.  Barbekü ustalarına özel ürünler sunan Weber Stephen, sadece barbeküleriyle değil barbekü aksesuarlarıyla da barbekü keyfinizi doruk noktasına çıkartacak. İster arkadaş ortamınızda, ister ailenizle bir araya gelmenizi ve lezzetli yemekler pişirmenizi sağlayan barbekü, Weber kalitesiyle keyifli anlar yaşamanıza ortak oluyor.


webershop.com.tr online alışveriş sitesi ile tüm Türkiye’ye hizmet sağlayan Weber, seçilmiş ürün gruplarındaki kampanyalar ile barbekü yapmak artık çok daha avantajlı. Barbekü tutkunları için uygun fiyatlarıyla fark yaratan Weber Stephen, Haziran sonuna kadar sürecek kampanyaları ile dikkat çekiyor.


Barbekünün Olmazsa Olmazları Aksesuarları

Weber Stephen’ın barbekülerinin yanında olmazsa olmazları barbekü aksesuarları Weber kalitesiyle barbekü tutkunlarıyla buluşuyor. Webershop.com.tr adresinde satışa sunulan 3lü BBQ set, tutuşturma seti, elpen ve Weber Stephen önlük 185.99 TL’den satışa sunuluyor.


Etler Sizden Barbekü ve Kömürü Bizden

Weber Stephen’ın kömürlü barbeküleri kategorisine giren One-Touch Original 47cm kömürlü barbekü yanında 3 Kg lık Weber Stephen briketi ile sadece 359.00TL.


Profesyonel Barbekücülere Performer Original GBS

Kömürlü barbeküler kategorisinde daha profesyonel lezzetlere de vakit ayıran barbekü tutkunları Weber Stephen Performer Original GBS kömürlü barbeküler tam anlamıyla size göre. Performer Original GBS kömürlü barbekü ile lezzetli barbekülerinin yanında yan tezgahı sayesinde soslarını da hazırlayabileceksiniz. Barbekünüze uygun ateşlemeyi, kolaylığı ve pratikliği ile sağlayan Weber Stephen ateşleme bacası, Performer Original GBS barbekünün yanında hediye. Weber Stephen Performer Original GBS barbekü ateşleme bacasıyla birlikte webershop.com.tr ile 1.299.00 TL.


Her Alanda Barbekü Keyfini Weber ile Yaşayın

Weber Stephen’ın pratik gazlı barbeküler kategorisindeki Weber Q100 Titan gazlı barbekü dış mekanların yanında kapalı alanlarda da barbekü keyfinize imkan sunuyor. Weber Stephen Q100 gazlı barbekünün yanında hediye edilen mini gaz kartuş ile lezzetli ve farklı tatlar yapmanıza olanak sağlayacak. Webershop.com.tr ‘den satın alabileceğiniz Weber Q100 Titan mini gaz kartuşu hediyesiyle birlikte 599.00 TL’den satışa sunulmakta.



Barbekülerinin kalitesiyle farkını ortaya koyan Weber Stephen, kömürlü, gazlı ve elektrikli barbekülerinin bulunduğu ürün portföyünde, barbeküler için olmazsa olmaz aksesuarları da dikkatleri çekiyor. Barbekü keyfinizi doruklarda yaşamanıza imkan sunan Weber Stephen, webershop.com.tr’den yapılan 200 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo ve 7 gün iade garantisi barbekü tutkunlarının dikkatini çekiyor.




Geri Dön