05 / 05 / 2024

Wedding World, yüzde 40 daha ucuza altın satacak!

Wedding World, yüzde 40 daha ucuza altın satacak!

Türkiye'nin evlilik konseptli ilk alışveriş merkezi olan Kuyumcukent'teki Wedding World, piyasa fiyatından yüzde 40 daha ucuza altın satacak...



Türkiye'nin evlilik temasıyla kurulan ilk alışveriş merkezi olan Kuyumcukent içindeki Wedding World Alışveriş Merkezi, altın ve pırlanta fiyatlarında piyasaya göre yüzde 40'a yakın indirim iddiasıyla açılıyor. Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Merim, "Türkiye'nin en ucuz altını burada'' sloganıyla başlattıkları kampanyada kuyumcuların kendi mağazalarına sahip olmaları, kira dertlerinin olmaması ve işletme maliyetlerinin çok düşük olması avantajını kullanarak altın fiyatlarını piyasanın yüzde 25 ile 40 altında tuttuklarını iddia etti. İçerisinde düğün ve nikah salonlarının da bulunduğu alışveriş merkezinde çoğu Eminönü'ndeki atölyelerden taşınan 100'e yakın kuyumcu bulunuyor.

BİN ÇİFTE İNCİ DAĞITTI
Altın kampanyası dışında evlenecek çiftlerin ilgisini çekebilecek 'inci' kampanyası da başlattıklarını söyleyen Merim, 500 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese inci seti hediye ettiklerini söyledi. Merim, çok ilgi gören kampanyada üç haftada binin üzerinde inci dağıttıklarını ve kampanyanın Anneler Günü'ne kadar devam edeceğini söyledi. Merim, AVM'deki doluluk oranını yüzde 60'a çıkaracaklarını kaydetti.

MERKEZ DE YER ALDI
Merim, bir kısmı açılan, yılsonunda ise tamamı açılacak AVM'de Merkez Bankası'nın da yer satın aldığını açıkladı. Wedding World'de daha önce ise Darphane'nin bulunacağı açıklanmıştı.

Hedefte Arap düğünleri var
MERİM, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Türk Cumhuriyetleri, Rusya ve Arap yarımadasında yaşayan insanlar düğünlerine özen gösterdiklerini söyleyerek "Onların düğün alışverişini, altın ve her türlü evlilik ihtiyacını buraya taşımak istiyoruz. Önümüzdeki yıl o ülkelerden turistleri buraya getirteceğiz. Yurt dışından ciddi anlamda müşteri bekliyoruz'' dedi. Merim, haftada 8-10 nikahın kıyıldığı Kuyumcukent'te, 42 liralık menüyü tercih eden çiftlere Kartepe Green Park Otel'de 2 gece 3 günlük balayı paketi hediye ettiklerini, yaz dönemi için de sahil bölgesindeki bir otelle anlaşma yapacaklarını söyledi.
Sabah


Geri Dön