30 / 04 / 2024

Westside İstanbul, Beylikdüzü'nün Nişantaşı olacak!

Westside İstanbul, Beylikdüzü'nün Nişantaşı olacak!

Westside istanbul, 5 şirketin ortaklığıyla Beylikdüzü' nde hayata geçiyor. Şahinler Holding Başkanı Şahin'in "Beylikdüzü' ne 'ormanlık Nişantaşı' yapıyoruz" dediği projede fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor...



DUBAİ'DE  ÇOK SORDULAR AMA SATMADIK Yüzde 26'sı sahiplerini buldu Şahinler Holding'in arsası üzerinde inşasına başlanan VVestside İstanbul'da, ön satış dönemi 18 Ekim'de başladı. Kemal Şahin, ön satış döneminde gelen taleple birlikte projenin satışa sunulan bölümünün yüzde 26'sının sahiplerini bulunduğunu ifade etti. 


ŞAHİNLER Holding- Uzman İnşaat — Beyaz İnşaat — Mutlu İnşaat — Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle hayata geçecek VVestside İstanbul için Beylikdüzü'nde 'ormanlık Nişantaşı' yaratma fikriyle yola çıkıldı. 2016 yılında proje tamamlandığında yaklaşık 3 bin kişinin yaşayacağı VVestside'da bin 152 konutun yanı sıra 24 bin metrekarelik mağaza alanı, 30 bin metrekare peyzaj ve sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


STÜDYO 40 METREKARE 73.800 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan VVestside İstanbul projesinde, çeşitli büyüklüklere sahip stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 40 metrekare ile 213 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar ise 109 bin TL'den başlıyor. 


HEDEFİ MİLYAR TL Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, VVestside İstanbul'un üç yanını çevreleyen Beylikdüzü Korusu'yla ön plana çıkacağını belirtti. Alışveriş alanlarıyla birlikte VVestside'ın Beylikdüzü'nde 'Ormanlık Nişantaşı, Bağdat Caddesi' havası yaratacağını vurgulayan Şahin, E5 Otoyolu'nun ve metrobüsiin bitişiğinde yükselecek projenin 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilmesinin hedeflendiğini ifade etti. Kemal Şahin, VVestside İstanbul'un hasılat hedefinin ise 1 milyar TL olduğunu sözlerine ekledi. 


Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Özgül ise mevcut ortaklık yapısını farklı projelerde de sürdürmek istediklerini belirterek, "Paylaşmak güzeldir. Önümüzdeki yıl birlikte yeni projelere de başlayabiliriz" dedi. 

PROJENİN geçen ay düzenlenen, dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından DubaiCityscape'te yabancı yatırımcıyla buluştuğunu belirten Şahin, "VVestside İstanbul, Arap ve Avrupalı iş adamlarından tam not aldı. Ancak biz önce Türk tüketiciye şans vermek için Dubai'de satışa başlamadık. Şu anda yabancı stışına başlasak, 200-250 konutun ön anlaşmasını yapabilecek durumdayız" dedi. 



Şenay Büyükköşdere/ Akşam Gazetesi 


Geri Dön