29 / 04 / 2024

Westside İstanbul ile Beylikdüzü Batı Yakası'nın Etiler'i olacak!

Westside İstanbul ile Beylikdüzü Batı Yakası'nın Etiler'i olacak!

Beylikdüzü’nde hayata geçecek Westside İstanbul’da cadde dükkanların satışına başlandı. Şahin, "Yeni alışveriş caddeleriyle burası İstanbul’un Batı Yakası’nda 2.5 milyonluk nüfusa hitap eden yeni Etiler'i olacak” dedi.



Beylikdüzü’nde Şahinler Holding’in arsası üzerinde Uzman- Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul'da, 20 - 1323 metrekare arasında değişen 116 cadde dükkân, metrekaresi 10 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. E-5’e sıfır konumdaki dükkanların girişimciler için karlı bir kazanç kapısı olacağını söyleyen Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Özgül, "Dükkânların satışında öncelikle gündelik ihtiyaçların karşılanacağı sektörleri tercih edeceğiz. Aynı hizmeti veren dükkânların sayısını minimumda tutacağız” dedi. 


MARKALARI GELİYOR 


Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ise alışveriş caddelerinde; dünya markalarının geleceği geniş mağazaların yanı sıra küçük cadde mağazaların da olacağını belirterek, "Hem hazırgiyim konfeksiyon alanındaki iş ortaklarımızla hem de İstanbul’un önemli market ve kafe-restoran zincirleriyle talep toplama görüşmelerine başladık. Görüşmelerde gelen talep yoğunluğu bizi memnun etti. Oluşacak alışveriş caddeleriyle burası; hem İstanbul’un yeni cazibe merkezi, hem de İstanbul’un Batı Yakası’nda 2.5 milyonluk bir nüfusa hitap eden yeni Nişantaşı, Levent veya Etiler'i olacaktır” şeklinde konuştu. 


36 ay sıfır faiz


Mart 2017’de sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen projede, 10 katlı 15 blokta 1155 konut yer alıyor. Alanları 40 ila 210 metrekare arasında değişen 1+0’dan 4+1’e kadar 21 farklı tipte konutun bulunduğu Westsideİstabul’daliste fiyatları, 156 bin TL’den başlayarak 848 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede uygulanan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılırken; dileyen müşteriler için yüzde 5’ten başlayan peşinatlar ve 36 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri ile  konut satışı gerçekleştiriliyor. 


Akşam


Geri Dön