Teknoloji

WhatsApp yepyeni özelliğini duyurdu! Canlı müşteri hizmetleri geliyor!

Dünyada ve Türkiye'de büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan WhatsApp yepyeni özelliği canlı destek programını duyurdu. İşte uygulamanın yeni özelliğinin detayları...

İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine video, fotoğraf, ücretsiz arama, sesli ya da yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlayan uygulama yeni özellipi ile gündemde yerini aldı.

WhatsApp, kullanıcıların doğrudan uygulama içi sohbet desteği almalarına kolaylık sağlayan ve yardım için e-postaya geçme ihtiyacını ortadan kaldıran WhatsApp destek özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Söz konusu özellik şu anda WhatsApp'ı Microsoft Store'dan Windows'una yükleyen herkes tarafından kullanıma açıldı.

İşte detaylar...

Meta, WhatsApp kullanıcılarının sorun yaşadıkları zaman canlı olarak yardım alabilecekleri destek özelliğini kullanımasını devreye koydu.

NTV'nin Wabetainfo'dan derlediği habere göre, Windows için WhatsApp'ta en son sürümü güncelleyenler "Bize Ulaşın" kısmından WhatsApp'in canlı desteğine bağlantı sağlayacak.

Böylelikle kullanıcılar artık WhatsApp ile e-posta istemcileri arasında geçiş yaparak vakit kaybetmeyecek. Zamandan ciddi anlamda tasarruf ettirecek bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar WhatsApp Destek ekibiyle gerçek zamanlı görüşmeler yapabilecek.

Öte yandan WhatsApp yeni özelliği için de çalışmalara başladı. WhatsApp söz konusu videolu mesaj özelliğini iOS ve Android kullanan beta kullanıcıları tarafından testine başladığını duyurdu.

Bu kapsamda, videolu mesaj özelliği ile 60 saniyelik videolar anlık olarak kaydederek diğer kullanıcılara gönderebilecek.

WhatsApp, Android ve iOS telefonlar için beta güncellemelerinde videolu mesajlar adıyla yeni bir özelliğin testine başladı.

YENİ ÖZELLEKTE 60 SANİYE SINIRI VAR

Videolara 60 sanilik paylaşma kotası koyan Whatsapp, bu özelliği seçili beta kullanıcıları tarafından teste açıldı. Ayrıca haberde geecek haftalarda videolu mesaj özelliğinin kademeli olarak daha fazla kullanıcıya erişim açılacağı kaydedildi.

VİDEO MESAJ ÖZELLİĞİ NASIL TEST EDİLECEK?

Kullanmış olduğunuz WhatsApp hesabınız için videolu mesaj özelliğinin aktif olup olmadığını merak ediyorsanız önce herhangi bir sohbet ekranına giriş yapmanız gerekiyor.

Ardından sohbet çubuğundaki mikrofon simgesine dokunarak mikrofon eğer kameraya dönüşürse videolu mesaj özelliği kullanıma açılmış anlamına geliyor.

Video mesajlarınızı karşı tarafın alabilmesi alabilmeleri için gönderdiğiniz kişilerin WhatsAppın son sürümünü kullanıyor olması gerekiyor.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!