Kent Haberleri

WhatsApp'a ilişkin şok iddia! WhatsApp ücretli mi olacak? 

WhatsApp'ın çatı şirketi Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, uygulamaya ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu. Zuckerberg, WhatsApp'ın aylık 1 dolardan satılacağını belirtti.

Facebook hamlesiyle tüm zamanların en popüler sosyal medya platformunu hayata geçiren ve kullanıcı sayısını arttırmaya devam eden WhatsApp'ın konumunu korumak isteyen Mark Zuckerberg, son zamanlarda Metaverse konusunda da aynı etkiyi sağlamak için çalışıyor.

Gerek ortaklarından gerekse de Meta kullanıcılarından gelen her tür şikayete rağmen bu evrene para yağdırarak yatırım yapmaya devam eden Zuckerberg, Metaverse projesinin kendisine WhatsApp'taki gibi başarı sağlamayacağını kaydetti. 

Yeniakit'in haberine göre, sürekli yeni yatırımlar bekleyen ancak yakın vadede herhangi bir kazanç belirtisi göstermeyen Metaverse için daha fazla para vermek istemeyen Zuckerberg, hedefine bir kez daha WhatsApp ve Messenger uygulamalarını aldı. İşte deatlar...

ZUCKERBERG DUYURDU

Çalışanlarına bir mail yollayan Mark Zuckerberg, Metaverse konusunun gereğinden çok gündemi meşgul ettiği fakat ellerinde WhatsApp ile Messenger gibi iki çok önemli internet tabanlı anlık iletişim servisi varken, bu durumun çok da stratejik olmadığını kaydetti. Sözlerini bu iki mesajlaşma platformundan yeni kazanç yöntemlerinin bulunması gerektiğini vurgulayarak bitiren Zuckerberg bunun nasıl yapılacağı konusunda ise herhangi bir detay vermedi.

Bu kapsamda Meta’ya yakın kaynaklar her iki platform için de daha çok reklam içeriğinin görüneceğini fakat özellikle WhatsApp için bir kez daha ücretli versiyon seçeneğinin gündeme alınabileceğini duyurdu. Fiyatın ise aylık 1 dolar olması bekleniyor.

Öte yandan WhatsApp'a yeni bir "resmi sohbet ekranı" geleceği hayata geçirdi. Uygulama artık kullanıcılarına yeni gelişmeleri resmi sohbet ekranı üzerinden bildirim göndererek açıklanacak.

WhatsApp artık son güncellemeleri ve yeni özelliklerini resmi sohbet ekranı üzerinden duyuracağını kaydetti. Android cihazlara ulaşan 2.22.17.10 WhatsApp beta güncellemesinde platformun gelecekteki bir güncellemeyle resmi bir WhatsApp sohbeti üzerinde çalıştığı fark edilmişti. Özellik, WhatsApp'ın resmi sohbet ekranı web / masaüstü sürümünün beta programında da ortaya çıktı. 

Resmi WhatsApp görüşmesi, hiç kimsenin mesajları engelleyememesi için diğer tüm WhatsApp mesajlarınızda olduğu gibi uçtan uca şifreyle korunuyor. Diğer yandan WhatsApp'tan mesaj almak istenmezse bu sohbet sessize alınabiliyor veya engellenebiliyor.

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank kampanyalarını peş peşe güncelledi! Nakit para verilecek!

12 ay boyunca 1.250 TL nakit destek parası veriliyor! Aile Destek Parası ödemeleri başladı mı?