Teknoloji

WhatsApp’ta istemediklerinize nasıl görünmez olursunuz? İşte yöntemler…

Whatsapp, faydalı bir mesajlaşma ve haberleşme aracı olduğu gibi, pek çok tanımadığınız kişi de sizi görebildiği için kimi zaman ekstra güvenliği zorunlu kılıyor. Peki WhatsApp’ta adınızı nasıl görünmez hale getirirsiniz? Profili daha korumalı hale getirmek için başka neler yapılabilir? İşte yanıtlaPopüler anlık haberleşme  uygulamasında bunu nasıl başarabilirsiniz?  İşte yöntemler…Shiftdelete’in haberine göre,  iş yaşamındaki ve hayatın içinde aktif olan pek çok kişi için Whatsapp kullanmak bir tercih meselesi değil gereklilik

Artık sadece özel yaşamda değil iş yaşamında da vazgeçilmez olan Whatsapp uygulamasında,  tanımadığınız pek çok kişi de sizi görebildiği için insanlar zaman zaman güvenlik endişesi yaşayabiliyor ya da sadece anonim kalma hakkını kullanmak istiyor.

Popüler anlık haberleşme  uygulamasında bunu nasıl başarabilirsiniz?  İşte yöntemler…

Shiftdelete’in haberine göre,  iş yaşamındaki ve hayatın içinde aktif olan pek çok kişi için Whatsapp kullanmak bir tercih meselesi değil gereklilik.  Okul, iş ya da başka nedenlerle platformu kullananan pek çok insan bulunuyor.  Kullanmayı tercih etmeyenler ise WhatsApp’ta çoğunlukla kişisel bilgilerini kapatma yoluna giderek kullanmayı sürdürüyor.

Peki WhatsApp uygulamasında bilgilerinizi tamamen gizlemeniz olası mı? İşte yanıtları…

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Oppo A74 akıllı telefon indirime girdi mi? Özellikleri neler? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi  

Tapu harcını düşük ödeyen yandı! Devlet o 80 bin kişinin peşinde!