Teknoloji

WhatsApp'tan devrim gibi güncelleme! İşte yeni gelen özellikler

WhatsApp, durumları için en büyük güncelleme paketlerinden birini ortaya çıkardı. Beş yeni özelliğin şu an itibariyle küresel olarak erişilebilir olduğu açıklandı. Aslında, popüler mesajlaşma uygulaması , önümüzdeki haftalarda Android ve iOS kullanıcılarının erişimine açılacak bir dizi yepyeni özellHaberlere dalmadan önce, bu özelliklerin sohbetler ve çağrılarla aynı uçtan uca şifrelemeyi kullanacağından, geliştiricilerin kullanıcılara güvende olduklarına dair güvence verdiklerine dikkat etmek önemlidir

 Whatsapp tarafından yapılan yenilikler özellikle durum güncellemelerini etkileyecektir. Haberlere dalmadan önce, bu özelliklerin sohbetler ve çağrılarla aynı uçtan uca şifrelemeyi kullanacağından, geliştiricilerin kullanıcılara güvende olduklarına dair güvence verdiklerine dikkat etmek önemlidir.

Her şeyden önce, durum güncellemelerimize kimlerin erişebileceğini seçmek daha basit olacaktır (özel izleyici seçici). Ek olarak, kullanıcılar mevcut bir emojiyi seçerek durum güncellemelerine yanıt verebilecek. Kalp gözlü neşeli yüz ya da mutlu gözyaşları olan biri gibi. Ve durumla ilgili 30 saniyeye kadar sesli notlar gönderin. Bir diğer yenilik ise “Yeni Güncellemeler İçin Durum Profili Halkaları”. Doğrudan konuşma listesinden durum güncellemelerini kontrol etmeyi kolaylaştıran bir özelliktir. Bir bağlantıyı metin durumu güncellemesi olarak paylaştığınızda, artık gelişmiş bağlantıların önizlemesini sağlayabilirsiniz.

Daha önce belirtildiği gibi, Android, iOS ve masaüstü cihaz kullanıcılarının tümü bu yeni işlevlere erişebilecek. Önümüzdeki haftalarda, uygulamanın yeni sürümü kullanıma sunulacak. Kısaca, WhatsApp geliştiricileri her zaman , çoğunlukla en sık kullanılan uygulamalardan biriyle kullanıcı deneyimini geliştirmeye yardımcı olan yeni özellikler üzerinde çalışıyorlar.

Son olarak, WhatsApp durumlarında bağlantı paylaşımını biraz daha tolere edilebilir hale getirecek yeni bir özelliğimiz var. Yenilik gerçekten basittir: Bir web adresini bir durum metnine koyarsak, bağlantıyla ilgili bilgileri (web sitesinin adı, açıklaması ve resmi gibi) içeren bir kart görünür.


WhatsApp, kullanıcıların metin mesajları göndermesine, sesli ve görüntülü aramalar yapmasına ve fotoğraf, video ve diğer dosya türlerini paylaşmasına olanak tanıyan popüler bir çapraz platform anlık mesajlaşma uygulamasıdır. İlk olarak 2009'da piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 2021 itibariyle 2 milyardan fazla kullanıcısı ile dünyanın en yaygın kullanılan iletişim araçlarından biri haline geldi. WhatsApp, mesaj göndermek ve arama yapmak için interneti kullanıyor, bu nedenle akıllı telefonlarda kullanılabiliyor. yanı sıra masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda. Hem Android hem de iOS'ta ve ayrıca Windows ve Mac'te kullanılabilir.

Snapdragon 8 Gen 3 hakkında büyük iddia! Apple A16 Bionic'i geride bırakacak

Oppo Find N3 tanıtıldı! İşte Oppo Find N3 özellikleri

Bir deprem desteği de Disney'den geldi