29 / 04 / 2024

White Corner AVM, Aralık'ta açılıyor!

White Corner AVM, Aralık'ta açılıyor!

Beylikdüzü'nün ilk AVM’si olan ve İstanbul geneline alışılmışın dışında hesaplı ve keyifli bir alışveriş konsepti sunan White Corner AVM, Aralık'ta açılıyor...



Lüks konut ve işyeri projeleriyle adını duyuran Beyaz İnşaat, Beylikdüzün’de yapımı devam eden AVM ve tamamlanan lüks konutlarıyla hem yaşam hemde alışveriş anlayışınızı değiştirecek. İstanbul’un en eski semtlerinden biri olma özelliğini taşıyan ve gelişime en müsait bölgelerden biri olan Beylikdüzü, gelişimiyle beraber gelir seviyesi de gitgide artan özellikli bir bölge.

Beylikdüzü'nün ilk AVM’si olan ve İstanbul geneline alışılmışın dışında hesaplı ve keyifli bir alışveriş konsepti sunan White Corner, yenilikleriyle bu bölgeye farklı bir değer katacak. 120 mağazadan oluşan AVM,  giyimden dekorasyona, elektronikten kozmetiğe, Restoranlardan cafelere ve eğlence merkezlerine kadar yaşamınızda ihtiyacınız olan her şeyi size sunuyor. Bölgedeki ilk beş boyutlu sinemanın da yer alacağı AVM’de alışverişin en kaliteli ve önemli markalarından MİGROS ve face food’un kralı BURGER KİNG’de yerini alacak markaların arasında.

White Corner’la birlikte hayatınızı kolaylaştıracak en önemli unsur Beyaz City konutları. 13 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde kurulu olan Beyaz City, 80 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yapımı tamamlanan 320 lüks konut 16 kat ve 5 bloktan oluşmakta. İçinde beyaz eşyalarının da bulunduğu konutlar 1+1ve 3+1 olmak üzere iki tür daireden oluşmakta. Beyaz İnşaatın kaliteden ödün vermeden hazırladığı lüks konutların hem metrekareleri büyük,  hem de içleri ferah. Yeşil alanlarıyla beraber araba kiralama servisinin de bulunduğu sitede 24 saat resepsiyon hizmeti, Türk hamamı, mini sinema salonu, fitnes center ile açık ve kapalı havuzları da bulunmakta. 500 araçlık otopark ile tüm sosyal tesisler site sakinlerine ücretsiz olarak sunulacak. 
 

 

 

 

 


Geri Dön