Genel

White Hill Nisan'da kapılarını ziyaretçilere açıyor!

Beyaz İnşaat tarafından gerçekleştirilen White Hill 10 Nisan 2011’de Eyüp’de açılacak. Bölgenin ilk çağdaş alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan White Hill, Alibeyköy ve Eyüp’ün loka

Beyaz İnşaat tarafından gerçekleştirilen White Hill 10 Nisan 2011’de Eyüp’de açılacak. Bölgenin ilk çağdaş alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve Atatürk Bulvarı ile Saya Yolu Caddesi kesişimin de yer alan ‘White Hill’, Alibeyköy ve Eyüp’ün lokasyon avantajlarından faydalanıyor.
15 bin metrekare alana sahip olan White Hill, toplam 5 kat üzerine inşa edildi. 50 mağazanın yer aldığı AVM, eğlence alanları ve açık hava sineması ile de alışverişin dışında, ziyaretçilerinin eğlenmelerini de hedefliyor. Tüm restoran, cafelerin ve fast food ünitelerinin kendilerine ait kullanacağı terasları da olacak.
Alışveriş merkezinde gelen misafirlerin rahat girişi için iki ayrı yaya girişi bulunurken açık ve kapalı olmak üzere White Hill’de 500 araçlık iki ayrı otopark bulunacak. Alışveriş merkezinin çevresi geniş peyzaj alanlarıyla zenginleştirilirken proje tamamen misafirlerin, ulaşım ve otopark sorunu yaşamadan, güvenli ve iyi iklimlendirilmiş bir ortamda alışveriş yapmalarını ve eğlence mekânlarını rahatlıkla kullanabilmeleri üzerine kuruldu. Organize perakende anlamında ilk yatırımını gerçekleştiren Beyaz İnşaat, White Hill projesiyle bölgenin cazibesini artırmayı hedefliyor.