28 / 04 / 2024

Windowist Tower'da kişi başı günlük 30 Euro! Bugün hizmete giriyor!

Windowist Tower'da kişi başı günlük 30 Euro! Bugün hizmete giriyor!

Akdağ Turizm tarafından hayata geçirilen Windowist Towerda kişi başı ücret alınıyor. 1 kişi günlük 30 Euro ödüyor. Çeşitli düzen ve boyutlarıyla esnek ofis seçenekleri de olan projede sanal ofis hizmetleri de seçenekler arasında yer alıyor



Maslakta Türkiyede ilk kez 5  yıldız kalitesinde hazır ofis hizmeti konsepti ile hayata geçirilen Windowist Tower, 26 katlı blok şeklinde yükseliyor. Projenin 16 katında hazır ofis hizmetleri veriliyor.

Akdağ Turizm tarafından hayata geçirilen Windowist Towerda kişi başı ücret alınıyor. 1 kişi günlük 30 Euro ödüyor. Çeşitli düzen ve boyutlarıyla esnek ofis seçenekleri de olan projede sanal ofis hizmetleri de seçenekler arasında yer alıyor.

Windowist Tower, yönetici bölümü ayrı 5 ila 7 kişilik ofis, 23 adet 5 kişilik ofis, 79 adet 2 ila 3 kişilik ofis ve 16 adet tek kişilik ofisten meydana geliyor.

Projenin 26 katı misafirlere kusursuz bir hizmet sunmak amacıyla yapılandırılırken,  binanın 16 katı tam donanımlı ses geçirmeyen yalıtımlı ofislerden oluşuyor. Her katta 8-10 kişi kapasiteli, ses geçirmeyen, LCD ekran ve projektör & smartboard bulunan 15 adet toplantı salonları yer alıyor. 

Windowist Towerın Özellikleri:

Sadece bilgisayarınızı alarak Windowist Towerdaki ofisinize yerleşmek mümkün. Çünkü Windowist Towerda işinizle ilgili özel bilgiler dışındaki her türlü ihtiyacınız profesyonel ekipler tarafından sağlanıyor. Bu olanaklar şöyle sıralanıyor;
 Her katta resepsiyon ve kişisel asistan.
 Her ofis ve toplantı odasında, dijital ara yüzü ile kişiselleştirilebilen iklimlendirme kontrolü.
 Her katta kahve ve snack makinesi ile zenginleştirilen tam donanımlı mutfak.
 Her katta çok fonksiyonlu, kullanıcı tabanlı erişim sistemi ile çalışan A3 yazıcı ve renkli tarayıcı, kağıt imha makinesi, zımba ve çeşitli ofis malzemeleri ile donatılmış Xerox Odası.
 Wi-Fi telefon ve kablosuz internet için tam kapsama alanı.
 Düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi.
 Opsiyonel paylaşımsız bant genişliği imkanı ile internet erişimi.
 Çeşitli kullanım ve farklı kişi sayılarına göre seçenekler barındıran, yüksek teknoloji donatılmış şık ve konforlu 200 kişiye kadar misafir ağırlanabilen konferans katı.
 Ofisler, toplantı salonu ve konferans katına özel catering hizmeti.
 Taksi, uçak biletleri ve otel rezervasyonları, kuru temizleme hizmetleri için iş saatleri içinde sunulan concierge hizmetleri.
 Maslak bölgesindeki tek yükseltilmiş heliport

Türkiyede ilk kez engelliye özel ofis  katı ve bina giriş sistemi

Windowist Tower tamamen engelli misafir ve müşterilere uygun bir alt yapıyla donatıldı. Tüm detayların engellilerin rahatlığı için düşünüldüğü Windowist Towerda yalnızca engelli misafirler ve müşterilerin kullanımına yönelik şekilde tasarlanan ofis katında; ergonomik mobilyalar ve tam otomatik kapılar kullanıldı.

Bunun yanı sıra İstanbulun kentsel vizyonuna katkı sağlamak amacıyla Erdoğan Akdağ Turizmin hibe desteği ve yardımları, Mimar Hakan Kıranın tasarımıyla gerçekleştirilen Windowist Tower Metro Çıkış yapısında ve Parkında engelliler için İstanbulda ilk kez yapılan düzenlemenin aynısı Windowist Tower binasında da uygulandı. Bu düzenleme ile metro çıkışında ve Windowist Tower binasının girişinde engelliler için Türkiyede ilk kez özel bir lift sistemi kuruldu. Metroyu kullanan engelliler bu lift sistemi ile  diğer yolcularının çıkış yaptığı yerden, ister tekerlekli sandalye, ister ayakta tutunarak inip çıkabiliyorlar ve çok rahatça Windowist Towera ulaşabiliyorlar. WINDOWIST TOWERa ulaşan engelli misafir ve müşteriler  yine özel bir lift sistemi ile binaya rahatça giriş yapabiliyorlar.

Lokasyonuyla sizi her yere yakınlaştırıyor

 Maslak Windowist Tower metro yapısından binaya direkt çıkış bulunmaktadır
 Köprü ve ana kavşaklara  5 dakika mesafede ulaşım
 Maslak Windowist Tower metro istasyonundan Taksime 15 dakikada , Levente 5 dakika da ulaşım sağlanmaktadır.
 İstanbulun popüler Alışveriş Merkezleri , Hastaneler ve 5* otellerine 10 dakika mesafede ulaşım

Çevreci ve güvenilir bir yapıya sahip

 Enerji kaybını önler ısı yalıtımlı cam pencereler, Zararlı UV ışınlara karşı camlarda özel film kaplama.
 Hızı ayarlanabilen fanlı soğutma sistemi, daha az elektrik tüketiminin yanında,  daha fazla konfor da sağlamaktadır.
 Yangına dayanıklı kablo ve elektrik altyapı malzemeleri.
 Kağıt, cam, metal gibi atık malzemeler, ayrıştırılmakta ve geri dönüşüm için gerekli kurumlarla paylaşılmaktadır
 Yağmur ve atık suları toplanır, süzülür ve yeniden kullanılır.
Ofisten uzaklaşmadan eğlenmek de mümkün

Windowist Tower bünyesinde yer alan Gezi İstanbul ve Hacı Salihte dostlarınızla buluşup keyifli bir yemek yiyebilir, biraz nefes alıp, yalnız kalmak istediğinizde leziz bir tatlı eşliğinde kahvenizi yudumlayabilir, misafirlerinizle ilginç bir deneyim yaşamak için kısa bir zaman içerisinde faaliyete geçecek olan ICEBARİST by İCEHOTELi ziyaret edebilirsiniz.

http://windowist.com/tr/default.aspx

0216 318 84 71-72


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön