02 / 05 / 2024

Windsor 18.000 BTU A++ ınverter split klimada dev indirim! Yetişen kapacak!

Windsor 18.000 BTU A++ ınverter split klimada dev indirim! Yetişen kapacak!

Kasım ayının gelmesiyle beraber klima fiyatlarında indirimler başladı. Bu kapsamda, Windsor da klima fiyatlarına indirim yaparak klima almak isteyenlere güzel haberi verdi.



Windsor klima, yaşam bölgelerinde daha konforlu yaşamak amacıyla kapalı yerlerin havasını soğutmak veya ısıtmak amaçlı kullanılıyor. Ayrıca, partikülleri ve tozları filtrelemeyi de sağlıyor. Klimanın dizaynında kullanılan dayanıklı malzemeler, ürünün uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra, fazla yer kaplamadığı için tüm kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Windsor 18.000 BTU A++ Inverter split klima, duvar tipi olarak dizayn edildi.

Windsor 18.000 BTU A++ ınverter split klimada dev indirim! Yetişen kapacak!

BÜTÇE DOSTU WİNDSOR 18.000 BTU A++ INVERTER SPLİT KLİMA

Windsor 18.000 BTU A++ Inverter Split klima fiyatları, klima modelinin tüm detayları göz önüne alınarak belirleniyor. Bu klima, kapalı ortamlarda da hızlı bir şekilde soğutma ve ısıtma yapmanıza imkân veriyor. İçerdiği parçalarla ortam havasında kaliteli bir iklimlendirme fırsatı sunuyor. Cazip fiyat aralığı ile sahip olabileceğiniz bu ürünün son derece konforlu kullanım özellikleri bulunuyor. Klimanın sahip olduğu tüm özelliklere ve tasarımına göre fiyat düzeyi belirlenir. Duvar tipi oda klimalar arasında, estetik görünümü ve yüksek performansıyla öne çıkıyor. Günlük hayatınızda konforlu bir kullanıma olanak sağlıyor ve size etkili bir tecrübe yaşatıyor. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip Windsor 18.000 BTU A ++ Inverter split klimayı uygun fiyata satın alarak bütçenizi koruyabilirsiniz.

Windsor 18.000 BTU A++ ınverter split klimada dev indirim! Yetişen kapacak!

WİNDSOR 18.000 BTU A++ INVERTER SPLİT KLİMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Inverter: Var

  • BTU (Isıtma Kapasitesi): 19000

  • Enerji Sınıfı: A++

  • Ses Seviyesi (dB): 55

  • BTU (Soğutma Kapasitesi): 18000

  • Renk: Beyaz

  • Klima Türü: Split (Duvar Tipi)

WİNDSOR 18.000 BTU A++ INVERTER SPLİT KLİMA FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Kasım 2023 tarihinde saat 04.58'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.30 Türk Lirası, Euro 29.95 Türk Lirası, altının gramı ise 1805 Türk Lirası değerindedir.

Yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan Tefal FV5695 turbo pro buharlı ütü görücüye çıktı!

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Vestel SB14001 mini buzdolabında yılın fırsatı! Mini buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!


Geri Dön