Yeni Şirketler

Wolf Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolf Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Yaylacı tarafından kuruldu. 

Wolf Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Yaylacı tarafından kuruldu. 

Wolf Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her Türlü Gayrımenkul alım satım danışmanlık ve ekspertiz faaliyetlerinde bulunmak Her Türlü emlak. her türlü gayrımenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrımenkul almak satman satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde çıkarmak gerektiğinde projelendirmek Gayrımenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrımenkul tesis etmek Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarına inşaat işleri yapmak Kat karşılığı mesken ve işyerleri yapmak sözleşmeler yapmak tadilat ve montaj işleri peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapmak...

Adres: Hocapaşa Mah. Ankara Cad. Ankara Han. Apt. No. 28/401 FATİH