29 / 04 / 2024

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.



Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 3- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak 4- Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak. 5- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 6- Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 7- Güzellik salonları, bay ve bayan kuaförleri açmak ve cilt bakımı, saç bakımı, manikür, pedikür, ağda, solaryum, makyaj işleri yapmak.


Geri Dön