Sektörel

Wone Lighting Led Aydınlatma endüstriyel tesislerde!

Teknolojik gelişmeler ve tin ihtiyaçlarının artması şüphesiz ki enerji ve kaynak kullanımı arasında ters bir orantı yaşanmasına sebep oldu. Mevcut kaynakların yetersiz oluşu enerjiyi verimli kullanma konusunda bizleri farklı arayışlara yöneltti.

Enerji sektöründeki bu farklı arayışların en önemli ayağı ise endüstriyel aydınlatmada gerçekleşmekte. Endüstriyel tesisler, hem bu sebepten hem de fazla gelen elektrik faturalarından kurtulmak için Wone Lighting LED Yüksek Tavan Armatürlerini tercih ediyorlar. Her gün farklı ürün gamı ile büyüyen ve gelişen Wone Lighting endüstriyel aydınlatmada çığı açacak yeni ürünü ile endüstriyel aydınlatmanın çözüm ortağı.


Yenilikçi teknoloji Wone Lighting , Nadis adını verdiği yeni endüstriyel aydınlatma ürünü ile endüstriyel aydınlatma çözümlerine beklenmeyen bir yenilik ekledi. Metal halideye kıyasla daha uzun kullanım ömrüne sahip Wone Lighting Nadis, 8500 Lm/ 100W’lık etkinlik değeri ve projeye uygun şekilde açısının ayarlanmasına olanak sunan mekanik tasarımı ile ön plana çıkıyor.